LE POGUMNO!

Z mislijo na sproščene počitnice na podeželju ali poletni sončni dan na plaži se kolekcija Burlington pomlad–poletje 2022 navezuje na nežen poletni vetrič. Kolekcijo, navdihnjeno z britansko naravo, podeželskim načinom življenja in preprostimi stvarmi v življenju, ki nasmejijo, zaznamuje lahkotnost tople sezone, za znamko značilna britanska dediščina pa daje dvema podtemama Simple Times in Summer Times dodaten nostalgičen pridih.

  

Za moške se Burlington Porcelain, ki temelji na angleškem porcelanu, predstavlja z elegantnim, cvetličnim 360° potiskom. Prav tako je tipično britanski in barvno kontrastni paisley vzorec nogavic Burlington Paisley idealen za poletni piknik na podeželju. Smešni vzorci Burlington Corgi in Burlington Cabriolet nasmejijo vse ljubitelje psov in avtomobilov, saj prikupni korgiji in poletni kabrioleti spremenijo nogavice v resnično pravo pašo za oči. Za aktivne poletne dni Burlington ponuja nogavice s športno rebrasto strukturo in značilnim diamantnim dizajnom zanj in zanjo – Burlington Twisted Summer in Burlington Active Rhomb. Posebno mehak in ženstven Burlington Cosy Rhomb je popoln spremljevalec prijetnih poletnih večerov, harmoničen barvni preliv Burlington Natural Ombre Stripe za moške spominja na romantičen sončni zahod.

No, saj veste, linije med spoli so danes praktično zabrisane, zato naj vas ne bo sram obuti »ženskih« nogavic. Le pogumno!