LE MI

Kako pa vi nosite džins in kako ga kombinirate? Kakšne so najnovejše smernice, kroji in kombinacije nošenja džinsa v letošnjem jesensko–zimskem obdobju? Pepe Jeans London v tem duhu predstavlja kolekcijo »Le mi«, v vodilni vlogi pa se tokrat predstavljata Brooklyn Beckham in Nicola Peltz.

  

V drugem poglavju sodelovanja z britanskim fotografom Brooklynom Beckhamom se pridruži tudi njegova zaročenka, ameriška igralka in režiserka Nicole Peltz. S slikami, ki jih je posnel legendarni fotografski duo Luigi & Iango, in videom izpod spretnih prstov umetnika Zhamaka Fullada, kampanja slavi moč skupnosti skozi »zdaj nostalgični« objektiv, ki ga navdihuje ikonični DNK znamke Pepe Jeans London, ki temelji na modi denima, sodobni kulturi in eklektični glasbi.

Eden najbolj pristnih parov svoje generacije, Brooklyn Beckham in Nicola Petlz, delita posebno vez s slikami in videoposnetki, ki prenašajo moč skupnosti.

Brooklyn in Nicola tako nosita ključne kose kolekcije jesen–zima 2021, ki vključujejo ikonične džins kose in majico z logotipom Pepe Jeans London, tako zanj, zanjo pa jakno iz eko usnja Perfecto in puhasto jakno s celostnim potiskom.