KRIVULJASTI VSAKDAN TUDI PRI IZBORU OBLAČIL

Oblačila britanskih moških znamke Hackett so oblačila, ki temeljijo na brezhibnem krojenju, ki ga dopolnjujejo luksuzna oblačila za prosti čas. Hackett je že od svojih začetkov v modnem okrožju Londona Chelsea v preteklosti venomer zagotavljal le najboljše za najbolj zahtevne moške, zato trgovine Hackett ponujajo široko paleto izdelkov in storitev, ki zadovoljijo še tako zahtevne oblačilne potrebe sodobnih moških.

Hackett London nam tokrat z velikim ponosom predstavlja njihovo novo jesensko-zimsko kampanjo z legendarnim britanskim dirkačem in svetovnim prvakom formule 1 Jensonom Buttonom. S tem novim vznemirljivim sodelovanjem britanska znamka moških oblačil praznuje fascinanten življenjski slog Hackettovih moških. Pod konceptom »Objemi krivulje življenja« Hackett London poudarja, kako pomembno je živeti razburljivo življenjsko potovanje, povezano povsem jasno s strastjo. Gospod Button v kampanji nosi ključne kose kolekcije zima 2021, vključno z novim videzom klasične parke Hackett London in ikonične tehnološke jakne Velospeed, med drugimi izpostavljenimi kosi. Zimska kolekcija, ki je predana svojemu britanskemu jedru, ponuja izdelane kose oblačil in izpostavi posebne elemente z značilnim pridihom, da bo klasika še bolj sveža in sodobna. Od bogate dediščine znamke Hackett do bolj vsakdanjim priložnostnim namenjenih oblačil kolekcije. Navdihnjena s pomenom pogumnega življenja vsak dan in posneta na dirkališču »Brands Hatch«, na katerem je britanski voznik dirkal v svoji poklicni karieri, ta kampanja združuje duha in eleganco obeh, tako znamke Hackett London kot tudi velikega gospoda pravega gentlemana Buttona.

Marcella Wartenberg izvršna direktorica AWWG, matičnega podjetja znamke Hackett London, je svoje misli o sodelovanju ustvarjanja tokratne kolekcije in kampanje strnila: »Z veseljem naznanjamo to novo sodelovanje. Ne samo, da je Jenson fantastičen športnik, postal je navdihujoč svetovalec z brezhibnim slogom, zato gospod Button ponazarja duha pravega moškega znamke Hackett London.«

Kako pa vi obvladujete krivulje v svojem vsakdanjem in modnem življenju?