KRALJ JE NAZAJ. NA SVOJ NAČIN!

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar je po 15 letih končal dolgoletno sodelovanje s podjetjem Nike in napovedal odmeven prestop k nemški znamki PUMA, kjer bo obul ikonične nogometne čevlje KING.

Neymar Jr. Baseball Cap, Puma Black-Puma White, extralarge

Napadalec Paris Saint-Germain je na Twitterju proslavil ta velik prestop in pokazal svojo ljubezen do podjetja PUMA, ki ima dolgo zgodovino v nogometnem svetu. “Odraščal sem ob gledanju video posnetkov velikih nogometnih legend, kot so Pelé, Cruyff, Matthäus, Eusébio in Maradona,” je dejal. “To so bili KRALJI igrišča, KRALJI mojega športa. Vrniti želim zapuščino, ki so jo ustvarili tisti športniki na igrišču. Vsak je igral v obutvi podjetja PUMA in vsak od njih je ustvaril svojo čarovnijo v copatu The KING. Vsakič, ko bom vezal svoje čevlje, svoje čevlje KING, bom naredil vse, da dosežem svoje sanje, da spoštujem svoje ime in ime vseh tistih velikih, ki so to silhueto nosili pred mano. To bo moja zgodovina PUMA. KRALJ se je vrnil! ”

Izvršni direktor znamke Bjørn Gulden je ob tem povedal: »Neymar Jr. se je pridružil naši družini PUMA, kar je fantastično. Je eden najboljših igralcev na svetu in nudi izjemen vpliv na svetovni nogomet in kulturo mladih. Zelo smo navdušeni in se veselimo sodelovanja z njim na igrišču in zunaj njega. ”

Več informacij o kolekciji Neymar X Puma, ki je že na voljo za prednaročilo, lahko najdete na spletnem mestu eu.PUMA.com