KOT TITAN ATLANTIDE PHARRELL OSVOJI TIFFANY & CO.

Družba Tiffany & Co. je premierno predstavila kolekcijo Tiffany Titan by Pharrell Williams. Drzni modeli, ki jih je navdihnil mitološki Pozejdonov trizob, izražajo energijo, moč in trdnost posameznika. Motiv, ki simbolizira neustrašno individualnost, je v nasprotju z edinstveno oblikovanim udom, ki je ukrivljen in mehak v primerjavi z ostrino kopja. Kolekcija predstavlja dialog med napetostjo, sorazmerjem in ravnovesjem ter nagovarja ljudi z edinstveno miselnostjo in ekstremno močjo, ki kljubuje običajnemu. “Veseli nas, da lahko predstavimo Pharrellovo prvo kolekcijo za podjetje Tiffany. Kolekcija Tiffany Titan by Pharrell Williams kljubuje konvencijam oblikovanja drobnega nakita. Predstavlja ravnovesje med Pharrellovo ustvarjalno vizijo in domiselno izdelavo podjetja Tiffany & Co.” pravi o sodelovanju Alexandre Arnault, izvršni podpredsednik za izdelke, komunikacije in industrijo pri podjetju Tiffany & Co.

  

“Vsak kos uteleša Pharrellov prepoznavni slog in edinstveno stališče.” Kolekcija Tiffany Titan by Pharrell Williams povzema strukturo trizobca in vključuje ostre, kopju podobne zobce v vrsto ogrlic, uhanov, zapestnic in prstanov, ki utelešajo pridih punka. Vsak kos, ki je na voljo v 18-karatnem rumenem zlatu ali titanu z različnimi kovinskimi različicami in diamanti, s svojo zasnovo izziva konvencionalne metode. Kosi nakita pavé so nepričakovana sprememba v primerjavi s tradicionalnimi nastavki z diamanti. Diamanti so postavljeni obrnjeno, tako da se razkrije paviljon diamanta in poveča njegov sijaj. Uporaba titana je v nasprotju z utišano odbojnostjo samega materiala, kar ustvarja presenetljivo izjavo, po kateri se modeli razlikujejo od tradicionalnega nakita. S tehnično natančnostjo vsakega oblikovanja, ki naj bi se gibalo skupaj z uporabnikom, kolekcija dokazuje zavezanost hiše brezhibni izdelavi.

“Zelo me navdihuje voda in ime te kolekcije ‘Titan’ se nanaša na Pozejdona, vladarja morja in kralja Atlantide – ‘Atlantida’ je tudi ime skupnosti, v kateri sem odraščal v Virginia Beachu. Ena od podrobnosti v celotnem nakitu je zelo namerna, in sicer uporaba črnega titana… To je fizična manifestacija ‘Lepote v črnini.'” Titan by Pharrell Williams bo na voljo od letošnjega poletja najprej izključno na spletni strani Tiffany.com v ZDA in v trgovini The Landmark v New Yorku. Kolekcija bo kasneje na voljo v trgovinah Tiffany & Co. po vsem svetu in na Tiffany.com. Družba Tiffany & Co., ki jo je leta 1837 v New Yorku ustanovil Charles Lewis Tiffany, je globalni luksuzni draguljar, znan po eleganci, inovativnem oblikovanju, vrhunski izdelavi in ustvarjalni odličnosti. Tiffany & Co. z več kot 300 trgovinami na drobno po svetu in več kot 14.000 zaposlenimi skupaj s svojimi podružnicami oblikuje, izdeluje in trži nakit, ure in luksuzne dodatke. Skoraj 3.000 usposobljenih obrtnikov v lastnih delavnicah ustvarja diamante Tiffany in izdeluje nakit po najvišjih standardih kakovosti. Družba Tiffany & Co. je že dolgo zavezana k odgovornemu poslovanju, ohranjanju naravnega okolja, dajanju prednosti raznolikosti in vključevanju ter pozitivnemu vplivu na skupnosti, v katerih posluje. Če želite izvedeti več o družbi Tiffany & Co. in njeni zavezanosti k trajnosti, obiščite spletno stran tiffany.com.