KOMPROMISI NE OBSTAJAJO

Hackettove kolekcije, eden od simbolov britanskih moških oblačil, temeljijo na brezhibnem krojenju, ki ga dopolnjujejo luksuzna oblačila za prosti čas. Hackett je že od svojih začetkov v modno zaznamovanem londonskem Chelseaju vedno zagotavljal najboljše za najbolj zahtevne moške, trgovine Hackett pa ponujajo široko paleto izdelkov in storitev, ki zadovoljijo vse moške oblačilne potrebe.

  

Znamka, ki se ponaša s 35 let trajajočo britansko dediščino je svojo pot začela, ko sta se Jeremy Hackett in Ashley Lloyd-Jennings srečala na londonski ulici Portobello Road, lokaciji, ki je znana po vintage oblačilih in dodatkih. Po tem prvem srečanju se je posel razvil in pridobil kultni status med Londončani, ki so nagnjeni k luksuznemu oblačenju… Moči in pomena znamke Hackett se dan danes zaveda sleherni Britanec, o tem pa priča tudi dejstvo, da Hackett London s ponosom oznanja drugo poglavje svojega sodelovanja z legendarnim britanskim dirkačem in svetovnim prvakom formule 1 Jensonom Buttonom.

Britanska blagovna znamka moških oblačil tako razkriva svojo kolekcijo pomlad-poletje 2022, ki prikazuje različne stile za najbolj zahtevne moške, vendar ob tej priložnosti blagovna znamka kaže precej bolj epsko in nagajivo plat kot je to v navadi, saj se tokrat gospod Button sprehaja po znamenitih britanskih plažah Camber Sands. Jenson Button, ki ostaja zvest svojim britanskim koreninam, na forografijah nosi nekaj paradnih kosov sezone, od katerih vsak v kupcu vzbuja poseben občutek.  Med temi kosi najbolj izstopa lanena jakna, saj je zelo lahka in izdelana iz čiste tencel tkanine v keper vezavi. Ta edinstven kos, ki je na voljo v različnih nežnih barvah, prinese poseben čar vsakemu videzu. Nadalje je potrebno izpostaviti bombažno-lanene črtaste hlače, ki zavezane kakovosti in pozornosti do detajlov izpolnjujejo najvišje Hackett standarde. V nasprotju z  mehkimi kroji in finim platnom deluje jakna s pasom, še en osnoven Hackett kos, ki predstavljaa topla in modno reinterpretacijo klasičnih stilov Hackett London.

Kampanijo ob predstavitvi je posnel britanski fotograf John Balsom, med tem ko je za konceptualizacijo poskrbela kreativna agencija Comunica+A. Zaključek? V tej sezoni namerava paradni konj briitanske mode s pomočjo Jamesa Buttona izdati kolekcijo, namenjeno gospodom, ki iščejo poletno udobje in eleganco brez primere in kompromisov.