KODE CARTIER POVSOD!

Torej, kot poetično pojasnjuje Cartierjeva hišna parfumerka Mathilde Laurent, je sam izvor čudovitega parfumskega pravzaprav dim, zaradi česar je lansiranje novosti sveč hiše tres naturel evolucija.

  

»Z dimom, izvorom parfuma, sem želela ponuditi možnost ustvarjanja neverjetnih pokrajin, resničnih ali domišljijskih, kar pri vas doma,« pravi. »Ko prižgemo sveče Écrins Parfumés, lahko znova odkrijemo veselje trenutkov, preživetih v naravi, in povabimo vse, da vstopijo v ta neraziskani čutni svet dišav,« še pravi gospa Laurent.

Trije vonji ponujajo vonjalno kontemplacijo, ki ujame namišljena obzorja – Désert (sipine, ki jih ogreje žgoče sonce), Pétales (travnik s tisočimi cvetočimi rožami, ki jih boža nežno sonce) in Canopée (vzpenjajoče se in veličastno potovanje nad drevesi z zelenimi, lesnimi, svežimi akordi in energijskim poljem). Dišeče sveče so namenjene samostojni uporabi ali v skupinah, kar še dodatno poveča intenzivnost. Če torej povzamemo, gre za štiri sveče iz porcelana, ki dodajo barvo vonjalnemu elementu in vaš prostor popestrijo s kodami rdeče škatle Cartier, vključno z njeno simbolično obliko in motivom girlande.

Fantastično potovanje!