KO OSTANEMO BREZ BESED

Blagovna znamka luksuznih počitniških prikolic pod okriljem Thor Industries, Airstream, znana po svojih zaobljenih aluminijastih kamperjih, je predstavila prvi koncept električne prikolice eStream te vrste.

  

Zunanjost spominja na vozilo prihodnosti z zaokroženo srebrno lupino, črno zatemnjenimi stekli, gradientnimi sprednjimi in zadnjimi lučmi ter svetlobnimi trakovi ob straneh, medtem ko notranjost želi doseči sodobno estetiko z lepo urejenimi spalnico, kuhinjo in ddnevnim prostorom, opremljenimi s televizijo, mikrovalovno pečico in hladilnikom. Sončni paneli na strehi omogočajo uporabnikom vozila eStream, da neodvisno od omrežja svoje potrebe in tehnološke elemente napajajo do dva tedna.

Kar zadeva zmogljivost, je eStream opremljen z vgrajenim električnim pogonom, ki zmore 80 kilovatnih ur energije in proizvede 242 konjskih moči. Najbolj impresivno je, da mobilna integracija omogoča, da se prikolica vozi na daljavo prek aplikacije za pomoč pri prestavljanju in parkiranju.​​

V povezavi z eStreamom je bil koncept Thor Vision Vehicle predstavljen tudi kot bolj tradicionalni električni avtodom z dosegom okrog 480 kilometrov.

Natančne specifikacije in informacije še niso razkrite. Oglejte si zgordnji uvodni videoposnetek in nas spremljajte za več informacij.