KO NETOPIR SREČA PUMO

Pred težko pričakovano izdajo najnovejšega filma iz sage Batman je PUMA združila moči z DC Comics in oboževalcem ponudila tematsko obarvano omejeno zbirko.

  

Kolekcija zajema razpoloženje Gotham Cityja v izboru obutve, oblačil in dodatkov. Kapsulna kolekcija vključuje kose, ki jih navdihuje Batsuit, in grafike, zasnovane z mislijo na dramatičnost in pestrost. Kar zadeva možnosti obutve, PUMA predstavlja Gotham City različico svojih klasikov, vključno s PUMA Suede, Fierce 2, ki ga navdihuje Catwoman Selina Kyle, in popolnoma črno silhueto RS-X z rdečimi poudarki. Zlovešči pridih se nadaljuje z elegantno, popolnoma črno različico Mayze z rdečimi poudarki ter dvema košarkarskima stiloma Court Rider, ki se poklonita glavnima protagonistoma, Batmanu in Catwoman. PUMA je ob tem izdala tudi nogometne športne copate Batman ULTRA in FUTURE Z.

V kolekciji so se znašli tudi različni puloverji s kapuco, kratke majice, T7 trenirke, kratke hlače, kape in drugo. Kolekcija PUMA x Batman je že na voljo na spletu, več pa na spodnji povezavi.