KO FRAGMENT SREČA MASERATI

“Boter ulične mode” Hiroshi Fujiwara se je še enkrat povezal z italijanskim avtomobilskim proizvajalcem Maserati in tokrat predstavil novo kapsulno kolekcijo.

Po njegovi interpretaciji Maseratija Ghibli Hybrid, v sklopu katere je japonski oblikovalec izdelal črni Ghibli “Operanera” in beli Ghibli “Operabianca” v okviru ekskluzivnega programa za prilagajanje znamke “Fuoriserie”, zdaj znamki ponujata omejeno paleto oblačil in dodatkov, primerno za vsakega ljubitelja avtomobilske industrije, ki ima okus za vrhunsko modo.

Fujiwara je pred tem v pogovoru za novinarje dejal: “Maserati ima še vedno podzemni pridih, a na dober način. To ni “velika, glavna” znamka, kot sta Toyota ali Mercedes-Benz, nima pa niti ultra-luksuznega, bahatega pridiha občutka kot Ferrari. To je odličen začetni položaj.” Enako lahko rečemo za to sodelovanje: razkošno je, a ne vpadljivo. Tiho, hkrati pa poskrbi, da izstopate v svetu preprostih črno-belih oblačil.

Kapsulno kolekcijo sestavljajo dva sloga puloverjev s kapuco, majice in bejzbolska kapa, okrašena z logotipi teh dveh znamk. Na eni od belih majic boste poleg grafike značilne rešetke hladilnika, ki krasi vse avtomobile znamke, našli skupni logotip “fragment Meets Maserati”, med tem ko druga majica nosi skupni logotip in značilni logotip japonske znamke v obliki strele. Omenjeni motivi so uporabljeni skozi celotno kolekcijo.

“Fragment Meets Maserati” je na spletu na voljo v omejenih količinah. Sodelovanje je na voljo tudi na Maseratijevi spletni strani.