KLASIKA PRIHODNOSTI

Izražanje kulture in dediščine blagovne znamke Burlington, ohranjanje tradicij, a njihova reinterpretacija in poudarjanje na svež način predstavljajo bistvo kolekcije znamke za pomlad/poletje 2024 z imenom Future Classics. Klasika je ponovno odkrita in pripoveduje novo zgodbo v močnih barvah, vzorcih in teksturah. Kolekcija Burlington Joyful Summer za ženske in njena različica za moške – Burlington Tropical vas letošnje leto popeljeta na potovanje v trope.

  

Zaradi inovativnega 360-stopinjskega tiska poletni, barviti havajski vzorec, sestavljen iz cvetja, listov in ptic, ne blesti več le na tipični havajski srajci, temveč zdaj tudi na super kvalitetnih nogavicah. Filigranski cvetlični vzorec Burlington Sweet Bloom vzbuja pomladne občutke. Zaradi nežne filerske strukture in manšete z volančki je nogavica še posebej ženstvena. Nogavice Burlington Summer Shades pa izžarevajo čiste poletne vibracije. Elegantna moška nogavica z mehkim barvnim prelivom spominja na barvit sončni zahod. Kapsula British Heritage iz prejšnje kolekcije je v tej sezoni dobila nov plašč. Vzorec argyle, ki je značilen za blagovno znamko, je dopolnjen s poletnimi motivi in tako ustvarja pravo pašo za oči. Dame se lahko veselijo svežih stopal z nogavico Burlington Lemon z majhnimi rumenimi limonami. Tudi za moške so nogavice Burlington Lobster še bolj pisane. Tu pozornost pritegnejo živo rdeči jastogi. Ključni dodatek za vsak athleisure videz so letos nogavice Burlington Court. Rebrasta nogavica za tenis za moške in ženske dobi športni videz z dvema barvno kontrastnima črtama in pletenim logotipom Burlington. Oblikovanje zaokrožuje za znamko značilna sponka. Sprehod, igra priljubljenega športa ali le udobno ležanje na kavču, bodo tako prijetno in dinamično barviti.

Izražanje kulture in dediščine blagovne znamke Burlington, ohranjanje tradicij, a njihova reinterpretacija in poudarjanje na svež način predstavljajo bistvo kolekcije znamke za pomlad/poletje 2024 z imenom Future Classics. Klasika je ponovno odkrita in pripoveduje novo zgodbo v močnih barvah, vzorcih in teksturah. Kolekcija Burlington Joyful Summer za ženske in njena različica za moške – Burlington Tropical vas letošnje leto popeljeta na potovanje v trope. Zaradi inovativnega 360-stopinjskega tiska poletni, barviti havajski vzorec, sestavljen iz cvetja, listov in ptic, ne blesti več le na tipični havajski srajci, temveč zdaj tudi na super kvalitetnih nogavicah. Filigranski cvetlični vzorec Burlington Sweet Bloom vzbuja pomladne občutke. Zaradi nežne filerske strukture in manšete z volančki je nogavica še posebej ženstvena. Nogavice Burlington Summer Shades pa izžarevajo čiste poletne vibracije. Elegantna moška nogavica z mehkim barvnim prelivom spominja na barvit sončni zahod. Kapsula British Heritage iz prejšnje kolekcije je v tej sezoni dobila nov plašč. Vzorec argyle, ki je značilen za blagovno znamko, je dopolnjen s poletnimi motivi in tako ustvarja pravo pašo za oči. Dame se lahko veselijo svežih stopal z nogavico Burlington Lemon z majhnimi rumenimi limonami. Tudi za moške so nogavice Burlington Lobster še bolj pisane. Tu pozornost pritegnejo živo rdeči jastogi. Ključni dodatek za vsak athleisure videz so letos nogavice Burlington Court. Rebrasta nogavica za tenis za moške in ženske dobi športni videz z dvema barvno kontrastnima črtama in pletenim logotipom Burlington. Oblikovanje zaokrožuje za znamko značilna sponka. Sprehod, igra priljubljenega športa ali le udobno ležanje na kavču, bodo tako prijetno in dinamično barviti.