KITAJSKI ZMAJ, LIU HAORAN IN TAG HEUER

Liu Haoran je pri komaj 26 letih požel široko odobravanje zaradi svojih izjemnih igralskih sposobnosti in prepoznavnega sloga, s čimer je postal vodilna osebnost med mlajšo generacijo kitajskih igralcev. Od vloge dečka “Song Ge” v filmu sosednjega razreda v Pekinški ljubezenski zgodbi do vloge mladega detektiva ‘Qin Fenga’ v Detektivu Chinatown, podjetnega mladeniča ‘Wei Jinbei’ v filmu Kava ali čaj? in motorista “Wu Renyao” v filmu Only Fools Rush In, je Liu Haoran ustvaril številne impresivne ikonične like na srebrnem platnu. Znan je po svojem ležernem, a samozavestnem obnašanju, strasti do športa in vztrajnem prizadevanju za odličnost, s čimer Liu Haoran pooseblja lastnosti, ki se ujemajo z vrednotami podjetja TAG Heuer.

  

Povezava Liu Haorana z družbo TAG Heuer je bila morda usodna, ko je izbral “Turbo” za svoje angleško ime. Prvotni pomen besede Turbo se nanaša na bistvene sestavni del visokozmogljivih motorjev, zlasti v dirkalnih avtomobilih. Ta izbira služi kot jasen dokaz njegove strasti do motošporta. TAG Heuer s svojo 164-letno zgodovino in dediščino je globoko povezan s svetom dirkanja. Že desetletja je znamka dosledno podpirala nekatere največje ekipe F1, legendarne dirkače in ikonične dirkače ter dirkališča. Ta skupna strast je Liu Haorana nedvomno navdušila.

Liu Haoran je o sodelovanju z znamko povedal: “TAG Heuer ima bogato tradicijo, dediščino na področju urarstva, ki je vedno vodilna na področju inovacij. Njihova povezava z motošportom me prav tako zelo privlači. Delimo si iste vrednote, nenehno si postavljamo izzive in premikamo meje, zato je to sodelovanje s TAG Heuerjem naravno in vznemirljiva odločitev.” V prvi oglaševalski kampanji partnerstva Liu Haoran nosi nov model TAG Heuer Carrera Chronograph Year of the Dragon.

V kitajskem novem letu 2024 TAG Heuer združuje moči z novim ambasadorjem znamke iz Kitajske, da bi predstavila ta edinstveni časomer, ki združuje bogastvo kitajske kulture in in dirkaški DNK znamke, kar simbolizira novo pot znamke prav na Kitajskem. TAG Heuer Carrera, ki je bil predstavljen leta 1963, je kronograf z dirkaškim navdihom, ki ga je ustvaril Jack Heuer in je dobil ime po cestni dirki Carrera Panamericana v petdesetih letih prejšnjega stoletja. Danes, je ta ikonični časomer prepoznan kot simbol prizadevanj, dosežkov in prefinjenega okusa. TAG Heuer Carrera Chronograph the Year of Dragon je izdelan iz zlata in jekla. Poklon uspehu, ki ga uteleša kitajski zmaj. Ki se tudi nedvomno ujema z zgodbo o uspehu blagovne znamke TAG Heuer Carrera. Jeklena različica se ponaša s srebrno številčnico, brušeno z dekorativnim vzorcem sončnih žarkov, medtem ko zlata različica izžareva 18K 5N rožnato pozlačena številčnica. Obe sta okrašeni z rodijem in z rožnatim zlatom prevlečenimi indeksi, ki jih poudarja razkošen rdeči lak, kar ustvarja harmonično mešanico. Izrazito rdeči podštevilki “azuré” ob 3. in 9. uri dodajata očarljiv kontrast s številčnico, v kateri se zrcali simbolična oblika obrnjene pande. Diskreten, a pomemben kaligrafski znak zmaja ob 6. uri služi kot simbol tradicije, hkrati pa ponazarja zavezanost podjetja TAG Heuer k spoštovanju bogate dediščine. Zasnova hrbtne strani ohišja je v celoti prilagojena, da razkriva vtisnjen lik kitajskega zmaja okoli safirnega stekla. Okoli nje so posebni “Limited Edition” in “One of 300”, ki označujeta omejeno izdajo ure, jeklene različico in “One of 50” za bolj ekskluzivno različico iz rožnatega zlata 18K 5N. Sodelovanje med TAG Heuerjem in igralcem vnaša v blagovno znamko svežo vitalnost. Več vznemirljivih trenutkov bo razkritih v bližnji prihodnosti, ki bodo svetovni javnosti odražali njihov pionirski duh preboja.