KIMPTON PO NOVEM TUDI V EVROPI!

Kimpton Hotels & Restaurants, del zbirke Luxury & Lifestyle IHG Hotels & Resorts, napoveduje, da bo svoj prvi letoviški hotel v Evropi odprl pozneje to poletje. Kimpton Aysla Mallorca, ki se nahaja na Mallorci, bo odprt vse leto in posnema svetišče razkošja in dobrega počutja ter predstavlja pomemben korak v evropski širitvi Kimptona.

  

Zasidran v svojih sredozemskih koreninah, hotel na novo interpretira koncept letoviškega razkošja s progresivno vizijo, kjer se aktivno preživljanje prostega časa sreča s popolno sprostitvijo. Gostje hotela Kimpton Aysla Mallorca, ki leži v mestu Santa Ponsa (v Calviá, le 14 km od Palme de Mallorce in 20 minut od njenega letališča), bodo uživali v njegovih neverjetnih objektih in imeli privilegij, da so le streljaj stran od nekaj najprestižnejših klubov za prosti čas na otoku, kot sta Mallorca Country Club, vadbeno igrišče za nekatere najboljše svetovne teniške igralce, in Golf Santa Ponsa, velik golfski kompleks z dvema igriščema PGA European tour z 18 jamicami, igriščem z 9 jamicami in udarjališčem.

Vsi hoteli Kimpton, zgrajeni na ustvarjanju intimne in zelo osebne izkušnje bivanja, stremijo k vzpostavitvi lastne individualne identitete, s prepoznavanjem edinstvenih elementov lokacije skozi oblikovanje in izkušnjo gostov. Kimpton Aysla Mallorca, ki ga je zasnoval znani lokalni arhitekt Guillermo Reynés, ima 79 sob, razporejenih po razkošnih terasah v slogu osrednje Majorke. Vsaka podrobnost v celotni posesti je bila skrbno urejena, da ustvari sproščujoče in mirno okolje. Od uporabe nevtralnih tonov in naravnih materialov do vključitve svetlih turkiznih odtenkov skozi mehko pohištvo in tekstil… vsi elementi se združijo, da posnemajo otoško okolico hotela. Sobe imajo velika okna od stropa do tal z zasebnimi balkoni, deževno prho, ločeno kadjo in brezplačen dostop do 900 kvadratnih metrov velikega razkošnega spa-ja.

Alejandro Bautista Gómez, generalni direktor podjetja Kimpton Aysla Mallorca, je komentiral: »Celotna ekipa je trdo delala, da bi hotel pripravil svoje prve goste, in veseli smo, da bomo zelo kmalu prvič odprli svoja vrata. V Kimpton Aysla Mallorca smo premišljeno združili pridih lokalne tradicije s sodobno umetnostjo in kulturo ter vzpostavili okolje, ki presega potrebe in želje današnjega popotnika, da bi ustvarili nepozabno izkušnjo.”

Tom Rowntree, podpredsednik Global Luxury Brands, IHG Hotels & Resorts, je komentiral: »Pri IHG Hotels & Resorts smo zadnjih nekaj let posvetili izpopolnjevanju našega portfelja luksuznih izdelkov in življenjskega sloga, da bi zagotovili, da lahko gostje odkrijejo pravo blagovno znamko, ki ustreza njihovemu potovanju. Z veseljem pozdravljamo Kimpton Aysla Mallorca v družini Kimpton. Ta otvoritev uradno vzpostavlja našo prisotnost v Evropi, saj pozdravlja popotnike na otoku s Kimptonovimi ljubljenimi ugodnostmi, nepričakovanimi dotiki in srčno postrežbo.«

Kimpton Aysla Mallorca bo dom dveh restavracij in dveh barov, umeščenih v toplih in prijetnih prostorih: ZAYT Pool Kitchen & Garden Deli in SABA Restaurant, Bodega & Bar.