KDO JE NOVODOBNI KEN?

Živeti v Barbie deželi pomeni biti popolno bitje na popolnem mestu. Razen, če imaš popolno krizo eksistence. Ali pa si Ken. :)

  

Izšel je popolnoma sveži napovednik težko pričakovanega filmskega fenomena Barbie, ki v distribuciji Blitz Slovenija v kina prihaja 20. julija.

V napovedniku z oskarjem nominirana Margot Robbie oživi kot slavna figurica, mišičasti Ryan Gosling pa njen Ken. Vendar pa Robbie in Gosling nista edina Barbie in Ken v filmu, ki pri upodobitvi teh slavnih figur vključuje več kot izjemno zvezdniško zasedbo. Med njimi so tako Dua Lipa America FerreraKate McKinnonMichael CeraHelen MirrenAriana GreenblattIssa RaeWill FarrellRhea PerlmanAna Cruz KayneEmma Mackey, Hari Nef, Ncuti GatwaRitu Arya in mnogi drugi.

Film je režirala izjemna Greta Gerwig po scenariju, ki ga je napisala skupaj z nominirancem za oskarja Noahom Baumbachom, temelji pa na liku Barbie podjetja Mattel. Producenti filma so za oskarja nominiran David HeymanMargot RobbieTom Ackerley in Robbie BrennerMichael SharpJosey McNamaraYnon KreizCourtenay ValentiToby Emmerich in Cate Adams so za konec izvršni producenti.

BARBIE v kina po Sloveniji prihaja 20. julija. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.