KATERA ORODJA MORA IMETI VSAK DOMAČI MOJSTER?

Bodite sam svoj šef, poprimite za težave kar sami! Ne veste kako, s čim? Za vas smo pripravili seznam orodja, s katerim se boste lahko lotili različnih opravil doma in okrog hiše!


Akumulatorska namizna žaga Makita  DLS211ZU omogoča enostavno zaklepanje kota zajeralnega reza.

Kirurško natančno rezanje je mogoče zahvaljujoč vgrajenima aluminijastima prislonoma za boljšo trdnost in stabilno podporo obdelovanca. Žaga si lasti tudi dober izkoristek prostora, saj lahko orodje postavite ob steno, ker motorna glava drsi po fiksnih ceveh, in se le te ne pomikajo izven ohišja.

Samodejno prilagajanje števila vrtljajev glede na obremenitev, bo poskrbelo, da bo vasa naprava zdržala dlje, z brezžičnim sistemom za samodejni zagon sesalca pa bostr poskrbeli za bolj učinkovito zbiranje in odstranjevanje prahu.


150-delni set za vrtanje in vijačenje Black+Decker A7212 je primeren za vsa splošna opravila po hiši.

Gre za izredno vsestranski komplet, ki vsebuje svedre, vijačne nastavke, nosilec, izvijače, Hex ključe, natične ključe in še mnogo drugih. S setom se lahko lotite tako kovine, opek kot tudi lesa, kos pa boste tudi različnim vrstam vijakov in drugim sredstvom za pritrjevanje.

Komplet vsebuje tudi ravnilo in inbus ključe.


Pravi mojstri potrebujejo veliko moč moč in maksimalno prilagodljivost, zato vam  pri podjetju Wurth sedaj ponujajo WÜRTH MASTER baterijska orodja v prilagodljivih paketih in različnih napetostnih razredih, 12 V, 18 V in 28 V.

Baterijska orodja lahko sedaj naročite v kovčku z baterijama in polnilcem ali brez ter tako orodija istega napetostnega razreda poljubno kombinirate med seboj.

Za baterije napetostnega razreda 12 Voltov in 18 Voltov je na voljo 11 združljivih orodij, za napetostni razred 28 Voltov pa 8 različnih orodij.


Zano je, da podjetje Unior izdeluje svoje orodje tako, da boste delali pametneje, ne težje.

Tudi stojalo za popravljanje kolesa je izdelano okoli močnega osrednjega stebra, ki zagotavlja izredno stabilnost in hkrati v sebi skriva vse kable, zato nič ne bo v napoto v času dela na kolesu. Stojalo je dovolj močno za enostavno dviganje najtežjih koles na želeno višino, zato bo kolo vedno v najboljšem položaju za delo. Električno servisno stojalo ni samo močno, ampak tudi pametno, saj omogoča brezstopenjsko nastavitev višine, kolo pa lahko dvigne ali spusti avtomatsko – potreben je le pritisk na gumb. Ko se kolo spusti na tla se mehanizem stojala avtomatsko ustavi. S funkcijo omejevanja višine lahko tudi določite najvišjo dovoljeno višino in stojalo se bo ustavilo v tej nastavljeni točki.

Vgrajen varnostni sistem skrbi za varnost serviserja in kolesa na stojalu ter poskrbi, da nič ne bo šlo narobe.


Natančnost je bistvenega pomena. Boschevi laserski merilniki razdalj, merilniki kotov in merilniki nagibov z največjo preprostostjo poskrbijo za natančne rezultate.

Naprave BOSCH zagotavljajo hitre in natančne rezultate pri vseh meritvah, olajšajo delo in vsakodnevno opravilo izboljšajo z veliko mero natančnosti. Njihove merilne naprave za profesionalno rabo so izjemno priročne in omogočajo vrhunsko natančnost pri vseh nalogah – tudi na dolge razdalje.

Poskrbijo za preprosto delo brez napora, povečajo tvojo učinkovitost in dvignejo rezultate našega dela na popolnoma novo raven.