KARL LAGERGELD, VEDNO IN POVSOD

Kaj dobimo, če kolekcija črpa navdih iz retro-futuristične znanstvene fantastike s povišanimi referencami na lepoto in pozitivnost? Novo kolekcijo KARL LAGERFELD jesen/zima 2022. To je že na prvi pogled takoj razvidno iz uporabe inovativnih tekstur, grafike, ki jo navdihuje robot, materialov, ki spreminjajo barve, pa tudi kovinskih odtenkov, prelivajočih se podrobnosti in elegantnih, sodobnih vzorcev. Kolekcija pa ima tudi trajnostni pridih, saj je v kolekcijo vključena mešanica materialov, vključno z recikliranimi in organsko pridobljenimi tkaninami, kroji različnih velikosti ter sijočimi in mat tekstilnimi izdelki.

  

Nadalje francoska hiša na eleganten in pristen način slavi ikonične, rock-chic slogovne smernice znamke kot tudi monogram hiše KARL LAGERFELD, hkrati pa sprejema duh časa v obliki spolno nevtralnega videza ter sezonskih potiskov in barv. Poleg tega so tonski in diskretni kamuflažni vzorci v črni, modri in drugih odtenkih vidni na športnih stilih, kot so delovne hlače, majice iz džersija in izbrani puloverji.

Ključni kosi v celotni kolekciji vključujejo bombažno jakno in hlače, ki jih je navdihnil svet ulične mode, izdelane iz deviške volne in recikliranih materialov, predstavljene v elegantnem kompletu, ki se dobro obnese tako v ležernem kot v bolj prefinjenem okolju. Vrhnja oblačila na vrhu kolone predstavlja izstopajoč spolno nevtralen odsevni plašč s puhom in potiskom monograma hiše po vsej površini. Dodatne privlačne možnosti, usklajene s futuristično tematiko, vključujejo dvobarvno degradirano lahko jakno iz odsevnih materialov, katere slog se popolnoma ujema z izdelki iz kolekcije dodatkov, ki so bili zasnovani tako, da sovpadajo s tem značilnim, avantgardnim barvnim pristopom.

Ker pa si kolekcije KARL LAGERFELD ne znamo predstavljati brez pletenin, nas pri francoskem velikanu niso pustili ravnodušnih. Pletenine so deležne sezonske posodobitve v obliki puloverja iz mešanice volne in bombaža z estetiko, ki se pritiče oblikovnim navdihom tehnologije. Lisasti pulover z okroglim izrezom nudi lahkotno prefinjenost, pomešano s kančkom futuristične grafike za osupljiv učinek. Medtem denim prevzema vse vidnejšo vlogo v kolekciji, z nevtralnimi slogi ne glede na spol, ki vsebujejo vsepovsod natisnjen monogram.

Predstavljeno je tudi usnje z elegantno spolno nevtralno srajco iz gladkega jagnječjega usnja, ki se dobro kombinira z moškimi usnjenimi hlačami, ki ostajajo zveste stilskim kodeksom znamke. Ta sezona vključuje tudi polirano, vrhunsko usnjeno jakno, ki je prava naložba v garderobo in deluje v več sezonah.

Moški dodatki te sezone vključujejo novo skupino RSG Klassic, ki ponuja prefinjene sloge v različnih velikostih, nudeč praktične, vsakodnevne potrebščine. Podobno skupina RSG Klassic skrbi za širok spekter kupcev, ki iščejo funkcionalne oblike v poliranem dizajnu. Nova in praktična družina K/Kover je izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki je na voljo v brezčasni modri in črni barvi. Izdelki, oblikovani s čistimi linijami, velikimi mat zaponkami in snemljivimi trakovi, so enostavni za nošenje in primerni za vse vremenske razmere. KARL LAGERFELD, kadarkoli, kjer koli. Ne glede na vse.