KARAKTER DŽINSA UJET V STEKLENIČKI

»Disaronno je oblečen v Diesel« je steklenička z omejeno izdajo, z ostrim ironičnim stilom, ki prikazuje takoj prepoznaven logotip znamke Disaronno zavit v privlačen maskiran vzorec iz džinsa, ki je razpoznaven material znamke Diesel. Zasnova steklenice odraža skupni pristop obeh blagovnih znamk, obe sta svetovno znani italijanski podjetji, ki imata velik poudarek na spodbujanju ustvarjalnosti in izvirnosti. Diesel je mednarodno priznana hiša, ki je nenehno v vrhu in na meji ne samo z vidika svoje ogromne ponudbe izdelkov, temveč tudi z vidika družbenih pobud, prizadevanja za blagovno znamko in v svojem naprednem razmišljanju. Disaronno dopolnjuje ta etos z doslednim zagotavljanjem izvirnega in edinstvenega okusa likerja, ki je privlačen ljubiteljem miksologije več generacij iz vsega sveta.


»Vsako leto je napoved omejene izdaje steklenic likerja Disaronno pomembna mednarodna priložnost, ki se je vedno izjemno veselimo. Letos nas steklenica Disaronno z nezgrešljivo obliko prevzame v popolnoma nepričakovanem karakterju. V popolni mešanici italijanskega sloga in modernosti,« je dejal Augusto Reina, glavni direktor Illva Saronno Holdinga. Poleg dobro znane stekleničke sta na voljo tudi dve različni miniaturni pakiranji, od katerih je vsako sestavljeno iz treh mini steklenic s šestimi zbirateljskimi odtenki džins etiket. #disaronnowearsdiesel je zvezda sedme izdaje projekta Disaronno Icon, ki vsako leto sodeluje z vodilnimi italijanskimi oblikovalskimi imeni.

S tem projektom Disaronno podpira fundacijo OTB, matično podjetje znamke Diesel, ki s svojim filantropskim delovanjem povsem prevzema moto »Brave Actions for a better World«. V Italiji in na svetovni ravni je fundacija vključena v družbene pobude, ki se osredotočajo na tri načela, trajnost, inovacije in neposredni družbeni vpliv. Ste se vi že oblekli v džins ali okusili novo izdajo likerja?