KADARKOLI, KJERKOLI. ZEGNA XXX

Eleganca. Katera znamka vam prva pade na misel? Je vaš odgovor Zegna? Ja, najbrž niste edini. Kaj pa, če vas povprašamo o eni najbolj elegantnih obutev današnjega časa? Superge Zegna Triple Stitch, ki jih vsako novo sezono na novo ustvari umetniški vodja znamke Alessandro Sartori, so pogosto odgovor.

  

Legendarna obuvala so si z leti namreč trdno zagotovila svoj status trajne ikone v svetu sodobnih moških oblačil. In čeprav se nenehno posodabljajo v novih barvah, so najbolj prodajane superge Essential ostale osrednji del Zegnine moderne garderobe vse od svoje predstavitve. Izjemno prilagodljiv model Triple Stitch™, ki v ospredje postavlja praktičnost in pragmatizem, ponazarja 112 let trajajočo progresivno pot blagovne znamke, polno inovacij in evolucije ter izpolnjuje potrebe sodobnega moškega po luksuznih oblačilih za prosti čas.

Superge Triple Stitch™, ki presegajo kodeks oblačenja in kljubujejo kategorizaciji, so simbol sodobnega sloga. Zasnova je osnovana za sleherni trenutek in ponuja poenostavljeno silhueto, ki izžareva subtilno, a takoj prepoznavno eleganco. Superge so izdelane iz asortimana vrhunskih materialov, od bogatega zrnatega usnja do platna in mehkega semiša, piko na i pa seveda predstavljajo elastični trakovi za priročno obuvanje in sezuvanje. Model Triple Stitch™ zagotavlja udobje pri vsakem koraku ter nudi izjemno fleksibilno konstrukcijo in lahek gumijast podplat.

Eleganten čevelj, zasnovan v skladu z današnjim spreminjajočim se načinom življenja, odraža dinamične potrebe sodobnih moških. Zasnovan je bil za brezhibno premikanje po vsakem novem kontekstu in lokaciji, tako da lahko brez težav krmarite med delom, prostim časom in potovanjem. Ker poosebljajo resnično vsestranskost, superge dopolnjujejo tako formalne kot priložnostne obleke ter se odlično ujemajo tako s prefinjenimi kot tudi bolj športnimi hlačami.