KABAREJSKO-PLESNO-PEVSKI ŠOV V PRESTOLNICI

Šov-restavracija Nebo, ki se nahaja visoko nad središčem slovenske prestolnice, je gostila dogodek Antique, na katerem so poleg povabljenih gostov mnogi znani obrazi uživali v šovu hišnih ustvarjalcev ter ugotavljali, da so koktejli iz pelinkovca zelo podcenjeni.

  

Medtem ko vreme še razmišlja ali bi si nadelo sončna ali smučarska očala, družabno dogajanje v prestolnici prihaja na obrate, ki so običajni za tedne pred selitvijo na morje. Tokratni izgovor za srečanje v Nebu je bila 161-letnica priljubljenega pelinkovca Antique, originalne grenčice, s katero so včasih nazdravljali tudi na cesarskih zabavah na Dunaju in v Parizu, zdaj pa se ta zeliščni liker vrača na velika vrata tudi z osvežilnimi koktejli.

To so v kulisi edinstvenega kabarejsko-plesno-pevskega šova, v katerem sta ob hišnih plesalcih izstopala pevca Astrid Kljun in Marko Stanković, ugotavljali številni znani ustvarjalci, ki so četrtkov večer v nebesih izkoristili za predah med številnimi gledališkimi, glasbenimi, športnimi, TV in filmskimi projekti.

Zabava, ki jo je z okusnimi grižljaji popestril masterchef Anže Kupljenik, se je po pričakovanjih zavlekla globoko v petkovo jutro … kar pa je običajno najboljši kazalec tega, da so se imeli gostje več kot odlično.