JULIA ROBERTS, GEORGE CLOONEY IN NJUNA POT V RAJ

Prihodnji teden se bosta na velika platna vrnila oskarjevca Julia Roberts in George Clooney v romantični komediji z naslovom Pot v raj, ko bosta kot nekdanja zakonca skušala svoji hčerki preprečiti poroko.

Romantično komedijo je režiral Ol Parker (režija za film Mamma Mia! Spet začenja se, scenarij za filma Eksotični hotel Marigold), skupaj z Danielom Pipskim pa je napisal scenarij. Poleg Julie Roberts in Georgea Clooneya, ki sodelujeta tudi kot producenta, v romantični komediji zaigrajo še Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier in Lucas Bravo.

  

O ZGODBI:

Nekdanja zakonca George Clooney in Julia Roberts se znajdeta na skupni misiji, da svoji hčerki preprečita, da bi naredila enako napako, kot sta jo sama storila pred 25 leti. Potujeta namreč na Bali, kjer skušata svoji zaljubljeni hčerki preprečiti poroko z nekom, ki ga pozna le kratek čas.

  • IGRALSKA ZASEDBA: George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier in Lucas Bravo
  • REŽIJA: Ol Parker
  • SCENARIJ: Ol Parker, Daniel Pipski
  • PRODUCENTI: Tim Bevan, Eric Fellner, Sarah Harvey, Deborah Balderstone, George Clooney, Grant Heslov, Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan, Marisa Yeres Gill
  • ŽANR: romantična komedija

ZANIMIVOSTI:

  • Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney sta pred romantično komedijo Pot v raj skupaj zaigrala v filmih Denarne igre (2016), Oceanovih 12 (2004) in Igraj svojo igro (2001).
  • Romantično komedijo Pot v raj so posneli v avstralski zvezni državi Queensland.

Predpremierne projekcije bodo na ogled v sredo, 5. oktobra v večjih kinocentrih – v vseh Cineplexx centrih na Ladies Night, v Mariboxu na Queen’s  Night in v ljubljanskem Koloseju. Romantična komedija POT V RAJ sicer na redni spored v kinematografe prihaja 6. OKTOBRA 2022.