IZJEMNA ZMOGLJIVOST V NOVI LUČI

Samsung Electronics je napovedal kampanjo »Naj noč zasije v novi luči«, ki v nočno fotografijo vnaša novo življenje in svetlobo. Štiri epizode te kampanje izhajajo tedensko in omogočajo ekskluziven vpogled v nova, nočna dela uličnega umetnika in zvezde TikToka Fat Cap Spraysa. Tovrstno razkritje je prvič mogoče zahvaljujoč neverjetno ostrim slikam funkcije Nightography telefona Galaxy S22 Ultra.

  

Brez možnosti dokumentiranja nočnega dogajanja so bila nekatera njegova ustvarjalna dejanja spregledana. Nightography omogoča snemanje neverjetnih, jasnih posnetkov v skoraj vseh svetlobnih razmerah, kar pomeni, da lahko zdaj ponoči ustvari svetleče umetnine in končno posname tako postopek kot tudi pozitiven vpliv njegove umetnosti na soseske v mestu. Svetleče delo bo osredotočeno na lisico, prvo nočno bitje v njegovem povsem novem delu.

»Zame je dokumentiranje izdelave enako pomemben del umetnosti kot umetnost sama. Zmogljivosti Galaxy S22 za nočno slikanje pomenijo, da lahko končno uresničim svoje sanje o teh novih, nočnih delih in slikam v temi brez strahu, da ne bi kasneje še posnel fotografije,« je dejal Fat Cap Sprays. 

Svoboda zajemanja neverjetne vsebine v skoraj vsaki svetlobi je omogočila, da je ustvarjalnost Fat Cap Spraysa prvič resnično zaživela v temi. Epizode prikazujejo fascinantno potovanje, ki odkrivajo nove načine ustvarjanja, povezovanja z oboževalci in celo edinstveno zlitje fizičnega in digitalnega sveta umetnosti, ki povezuje to ustvarjanje s svetom NFT (gre za kriptografske žetone, ki predstavljajo določeno digitalno imetje).

Filmi bodo objavljeni vsak ponedeljek, od 28. marca 2022,  z naslednjimi epizodami:

  1. Naj noč zasije v novi luči – Samsung Galaxy S22 Ultra X Fat Cap Sprays postanejo ustvarjalni – po temi
  2. Oboževalci na vsakem koraku – pozitiven vpliv Fat Cap Sprays na oboževalce daleč naokoli
  3. Od prehodnega do trajnega – Galaxy S22 Ultra ujame nočno umetnost v njeni najboljši luči
  4. Slike, ki ostanejo za vedno – potovanje v NFT.

»Ulična umetnost je popoln primer ustvarjalnosti, ki oživi ponoči. Njenega neverjetnega vpliva na skupnosti še nikoli nismo občutili bolj kot v zadnjih dveh letih. Fat Cap Sprays s svojim delom navdihuje tiste na ulicah, na spletu pa še številne milijone. Nightography Galaxy S22 Ultra mu pomaga razširiti možnosti – kako, kje in kdaj se lahko izrazi, njegovo umetnost pa ujame s kristalno jasnostjo tako kot še nikoli prej,« je dejal Mark Notton, višji direktor za upravljanje kategorije IM pri družbi Samsung Electronics.