IZBOR ŽAROV, KI BODO DVIGNINLI VAŠ PIKNIK NA NOVO RAVEN

Ko se temperature počasi dvigujejo in začenjajo cveteti rože, prihaja čas, da sebi v prid izkoristimo čas preživet na prostem in prižgemo žar! Ja, čas za okusno spomladansko peko na domačem vrtu ali terasi je tu! Ne glede na to, ali gostite sobotni ogled tekme ali pa samo uživate v mirnem večeru s svojimi najdražjimi, v uredništvu revije DAVID se strinjamo, da ni lepšega, kot vonj hamburgerjev, ki se cvrejo na žaru, ob zvoku smeha in iskrenih pogovorov v ozadju …

  

Sterling Patio FR

Sterling Patio FR je opremljen s 100-odstotno infrardečo tehnologijo, ki je bila v liniji Patio FR izpopolnjena do potankosti. Omogoča užitek v neverjetnem temperaturnem razponu – od izjemno nizkih 90° C, odličnih za dimljenje in peko mešanega mesa, do cvrčečih 480° C, ki pustijo popolne sledi rešetk na vašem zrezku. Ta čudovit žar za piko na i ponuja ročno izdelan pokrov z dvojno steno in elegantno ter prefinjeno zasnovo, zaradi katere bo predstavljal osrednji del vaše zunanje kuhinje. Sterling Patio je narejen za zabavo!


Blaze 20-Inch Cast Aluminum Kamado

Blaze je predstavil prvi kamado žar v industriji, izdelan iz trdnega litega aluminija! Edinstvena v celoti aluminijasta zasnova zagotavlja neprimerljivo vzdržljivost, material pa je znan tudi po izjemnem nadzoru temperature in zadrževanju toplote. Prav tako posebno ohišje žara omogoča uporabo katerega koli oglja ali lesnega goriva, kot tudi katerega koli načina vžiga ali materiala za prižig oglja brez skrbi, da bi poškodovali enoto. Ohišje Blaze kamado iz litega aluminija, rešetke iz nerjavečega jekla, tečaji in vsi drugi deli so zajeti v doživljenjski garanciji.


Monolith bbq Classic PRO 2.0

Keramični žar na oglje Classic PRO 2.0 je edinstven, saj vam stojalo iz jekla zagotavlja izjemno mobilnost, Monolith Classic 2.0 pa je primeren prav tako za dušenje, kuhanje, praženje in seveda peko slastnih kosov mesa. Njegova 44 cm široka žar rešetka iz nerjavečega jekla bo poskrbela tudi za dovoljšno količino hrane za večji piknik, med tem ko boste zahvaljujoč novemu pametnemu sistemu za upravljanje rešetk Smart Grid boste lahko sedaj spekli meso na 4 različnih višinah. Rešetka je razdeljena na dva dela, tako boste lahko ločeno grillali na različnih višinah hkrati in koristili indirektno peko do popolnosti. To vam omogoča veliko fleksibilnosti, saj lahko uporabljate ne le indirektno peko, ampak lahko tudi nastavljate dodatno intenziteto indirektne peke z spuščanjem ali dviganjem rešetke in ne le z možnostjo dovajanja zraka


Greatstore žar na oglje in smoker s spodnjo polico XXXL

Ta visokokakovosten smoker ponuja 2 veliki kuhalni komori in robustno stransko kurišče, zato omogoča priročno pečenje in dimljenje okusnega mesa, rib in zelenjave. Debela kovinska osnova, ki popolnoma tesni je težka, zato smoker zagotavlja odlično zadrževanje in distribucijo toplote. Temperaturo v komori lahko preverite s pomočjo integriranih termometrov. Smoker ima tydi polico na sprednji strani kurišča in veliko polico pod kuhalnimi komorami, na katero lahko postavite začimbe, sestavine, pripomočke in druge potrebščine za žar. Zahvaljujoč lesenim ročajem, je odpiranje komor varno in priročno. Velik smoker je opremljen z 2 kolesoma, zato ga boste brez težav premikali za zabave na prostem, piknike in druženja.


Eva Solo Fireglobe Gas Grill

Skulpturalni plinski žar FireGlobe ponuja preprost in eleganten dizajn. S tremi posameznimi gorilniki zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote, hkrati pa slednjo enostavno prilagaja in tako nadzoruje temperaturo v žaru in posleddično peko. Žaru je priložen tudi edinstven kupolasti pokrov, ki omogoča ustvarjanje učinka ventilatorske pečice. Kupolasti pokrov ima tudi vgrajen termometer, žar pa lahko doseže maksimalno temperaturo 330-360°C. Ko ni v uporabi, pokrov lepo visi na strani žara.


Weber Performer GBS

Weber Performer® GBS 57cm je žar na oglje z ogromno dodatne opreme, ki poleg vseh karakteristik žara Master-Touch™ GBS™ ponuja še zložljivo delovno polico, zato pospravljen ne bo zavzel veliko prostora. Izredno stabilna konstrukcija je podrejena višini za udobno peko in stanje ob žaru. Vsi žari Weber so izdelani iz kvalitetnega ameriškega jekla, ki ga pri 870˚C prekrijejo s plastjo porcelana, ki žar ščiti pred rjo, hkrati pa omogoča boljši izkoristek toplote.


Landmann Big Landmann Ceramic

Big Landmann je najsodobnejša keramična pečica z žarom z neverjetno toplotno izolacijo – prednost keramičnih žarov je, da lahko reguliramo temperaturo, zato so primerni za pečenje vseh vrst mesa, zelenjave, pic, kruha… V njih lahko pečemo tudi celega piščanca ali purana, pri čemer meso ostane sočno in mehko, zunaj pa dobi hrustljavo skorjico. Jedi so obogatene z aromo žara, hkrati pa ima ta vrsta žara ima izjemno izolacijo in zadrževanje toplote, kar pomeni, da je potrebno manj zraka in oglja. Odličen žar za počasno kuhanje.