IZBOLJŠANJE ZAJEMANJA VSEBIN ZA VSE UPORABNIKE GALAXY

Družba Samsung Electronics je predstavila nove posodobitve programske opreme za slušalke Galaxy Buds2 Pro in serijo pametnih ur Galaxy Watch, s katerimi se izboljšuje zajemanje vsebin za vse uporabnike Galaxy.

  

Samsung pametni telefoni Galaxy že dolgo ponujajo najboljše izkušnje na področju fotografije in videografije ter uporabnikom omogočajo ustvarjanje, zajemanje in deljenje najboljših trenutkov. Zdaj je v povezavi z najnovejšimi nosljivimi napravami že tako zmogljiv fotoaparat Galaxy še dodatno okrepljen s “360 Audio Recording”, edinstveno funkcijo, ki v video vsebine vnaša izjemen zvok, skupaj z nadgradnjo krmilnika kamere, ki omogoča daljinsko približevanje in oddaljevanje. Te posodobitve programske opreme odražajo nenehno zavezanost podjetja Samsung zagotavljanju najsodobnejših izkušenj v obstoječih napravah.

360 snemanje zvoka: Ujemite svet, kot ga slišite

Nova funkcija 360-stopinjskega snemanja zvoka omogoča uporabnikom, da na videoposnetku zajamejo zvok, natanko tako, kot ga slišijo. Če Galaxy Buds2 Pro povežete s pametnim telefonom Galaxy, lahko vsakdo snema kot profesionalec in kadar koli in kjer koli zajame visokokakovosten, realističen zvok za video posnetek, ne da bi potreboval obsežno profesionalno opremo. Funkcija zajema 360-stopinjski zvok s pomočjo mikrofona v vsakem ušesnem čepku, tako da se gledalci znajdejo v središču bučne festivalske množice ali ob žuborenju potoka sredi gozda. Uporabniki si lahko nataknejo priključene slušalke in predvajajo video posnetek na svoji napravi ali kanalu družbenega medija ter slišijo realistične in brezhibne zvoke, ki posnemajo osebno izkušnjo.

“360 Audio Recording” je prva funkcija v liniji Galaxy, ki uporablja LE Audio, napredni novi zvočni standard Bluetooth. Ta nova tehnologija prinaša boljšo kakovost zvoka ter izboljšano zakasnitev in življenjsko dobo baterije. Poleg zagotavljanja glasbe z boljšim zvokom tehnologija LE Audio razširja tudi spekter zvočnih izkušenj, saj zagotavlja kompleksnejši in bogatejši zvok, ki ga je mogoče deliti z drugimi. Zdaj LE Audio prinaša binauralno snemanje s slušalkami Galaxy Buds2 Pro, pri katerem lahko hkrati izkoristite levi in desni mikrofon. Ko združite slušalke Buds2 Pro s telefonom Galaxy Z Flip4 ali Fold4, se uporabniki vživijo v trenutek in izkoristijo prednosti visokokakovostnega stereo zvoka ter visokokakovostnega videoposnetka.

Krmilnik kamere: Ustvarite popoln posnetek kar z zapestja

Pri fotografiranju in snemanju s pametnimi telefoni Galaxy gre za ohranjanje ustvarjalnega nadzora v vsaki situaciji. Primer je aplikacija Camera Controller ure Galaxy Watch, ki uporabnikom omogoča upravljanje fotoaparata telefona kar z zapestja. Nova posodobitev – ki bo kmalu na voljo na urah serije Galaxy Watch5 in Watch4 – aplikaciji Camera Controller dodaja možnost povečave, kar še dodatno razširi izkušnjo fotoaparata Galaxy s povezljivostjo pametnega telefona Galaxy in ure Galaxy Watch. Zdaj lahko uporabniki na daljavo upravljajo povečavo kamere svojega telefona s preprostim gibom prstov na zaslonu ure ali obračanjem vrtljivega okvirja – kar je odlično za fotografiranje skupinskih posnetkov ali samostojnih selfijev z razdalje in odpravlja potrebo po tekanju sem in tja do kamere, da bi uokvirili popolno sliko.

Razpoložljivost

Nova funkcija snemanja zvoka 360 bo postopoma na voljo pri napravah Galaxy Buds2 Pro ter Galaxy Z Flip4 in Z Fold4 s posodobitvami programske opreme. Posodobljena funkcija Camera Controller bo na voljo v urah Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 in Watch4 Classic. Te nove funkcije za nosljive naprave naj bi zagotovile popolnejše sinergije z novimi zmožnostmi fotoaparata Galaxy – in tako ponudile nove in še nikoli prej videne izkušnje.

Posodobitve programske opreme bodo postopno na voljo v vseh državah.