IPHONE 13 JE TU, ŠIRIJO PA SE GOVORICE O NASLEDNJI GENERACIJI

Hkrati s pričetkom svetovne prodaje so novi modeli mobitelov iPhone serije 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 in iPhone 13 mini od 24. septembra slovenskim uporabnikom na voljo pri Telekomu Slovenije. Mobiteli iPhone serije 13 so pri Telekomu Slovenije na prodajnih mestih po vsej Sloveniji na voljo v vseh pomnilniških različicah in barvah, količina pa je sprva omejena.

  

Slovenskim navdušencem bo je kot omenjeno že na voljo najboljša serija mobitelov iPhone doslej – inovativni  in elegantni iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 in iPhone 13 mini. iPhone 13 Pro in iPhone 13 Pro Max sta bila preoblikovana od znotraj in zunaj ter predstavljata najnaprednejši sistem profesionalnih kamer na iPhonu, zaslon Super Retina XDR s tehnologijo ProMotion, ki omogoča kar 120 Hz osveževanje slike, ima izboljšano življenjsko dobo baterije, Applov čip A15 Bionic s 5-jedrnim grafičnim procesorjem in napredno izkušnjo 5G.

iPhone 13 in iPhone 13 mini imata najnaprednejši sistem dvojnih kamer v iPhonu doslej ter čip A15 Bionic. iPhone 13 Pro in iPhone 13 Pro Max bosta na voljo s 128 GB, 256 GB, 512 GB in 1 TB pomnilnika ter v štirih barvah – grafitno sivi, modri, srebrni in zlati. iPhone 13 in iPhone 13 mini bosta na voljo s 128 GB, 256 GB in 512 GB pomnilnika ter v petih novih barvah – roza, modri, črni, beli in rdeči (PRODUCT)RED.

Za cene vseh modelov in njihovo razpoložljivost obiščite http://ts.si/iphone-13

Po besedah Bloombergovega tehnološkega insajderja Marka Gurmana pa bo Apple iPhone 14 deležen “popolne prenove”. Kljub temu, da je bila serija iPhone 13 šele pred nekaj dnevi uradno predstavljena, se mnogi že veselijo naslednje linije paradnega konja velikana iz kalifornije.

IPhone 14 naj bi na police prišel predvidoma konec leta 2022, tokrat brez posebnega prostora za prednji zvočnik in kamero – ta naj bi bila vgrajena v zaslon. Poročila kažejo tudi na zunanjo obrobo iz titana, debelejše ohišje in z zadnjim delom poravnane zadnje kamere za eleganten videz, opažen pa bil tudi povratek Touch ID -ja. V seriji iPhone 14 bi lahko videli tudi ukinitev modela iPhone mini in uvedbo večjega “običajnega” modela.