INTENZIVNO ZAPELJEVANJE, KI JE VIDETI TAKO NARAVNO

Od svoje postavitve na trg leta 2004 je Armani Code sopomenka za moško samozavest, karizmo in magnetizem. Giorgio Armani v letu 2021 razkriva nove dišave ARMANI CODE, ki utelešajo eleganten, intenziven vidik prepoznavne zapeljive privlačnosti te dišave, Armani Code Eau De Parfum. Z novo dišavo je bila predstavljena tudi nova kampanja za tisk, v kateri ima glavno vlogo Ryan Reynolds, igralec, nominiran za zlati globus. Dišave Armani Code utelešajo elegantno zapeljivost. Navdihnil jih je moški, ki ga privlači prirojen magnetizem, ki zapeljuje brez provokacije in je enostavno pristen. Orientalska lesna dišava Armani Code Eau De Parfum pričara razpoloženje novega intenzivnega zapeljevanja, ki je videti povsem naravno. Igralec Ryan Reynolds, nominiran za zlati globus, uteleša novo dišavno poglavje kot zaščitni obraz dišave Armani Code. Kampanja za tisk Matthewa Brookesa za dišavo Armani Code Eau De Parfum ga prikazuje v ležerni šik podobi, medtem ko sedi v industrijskem prostoru, nosi smoking in razpeto srajco, s čimer uteleša edinstveno fuzijo prefinjenosti in pristnosti dišave. Armani Code Eau De Parfum klasični dišavi Armani Code Eau De Toilette dodaja novo čutnost, ki je hkrati elegantna in intenzivna. Parfumer Antoine Maisondieu (Givaudan), ki je podpisan pod izvirno dišavo Armani Code, je ustvaril zapeljivo, lesnato, orientalsko in mošusno dišavo Armani Code Eau De Parfum s povečanjem intenzivnosti vsakega vidika dišavnih lastnosti dišave Armani Code. Rezultat? Močna nova variacija trajne privlačnosti dišave Armani Code.

Dišava se začne z bleščečimi, svetlikajočimi se zgornjimi notami mandarine in bergamotke, katerih energijo poveča infuzija limonine esence, ki da dišavi tudi citrusno avreolo. V srcu so note rožmarina in sivke iz francoske Provanse, ekskluzivno izdelane za Armani in pridobljene iz trajnostnih virov, ki se zlijejo in ustvarijo nov, fascinanten, magnetičen vidik z močnim aromatičnim učinkom. V osnovi se skriva prepoznavna nota dišave Armani Code, absolut rastline tonkovec, ki po procesu praženja pridobi novo poudarjeno toplino. Rezultat je bogatejša in čutnejša dišava, ki v enaki meri tudi povzroči odvisnost. Temu je dodana naravna cedra, ki s svojim lesnatim, suhim vonjem ustvari elegantno strukturo in se zlije z mošusi, da ustvari čutno privlačnost. Medtem naravna vanilja v dišavo vnese globino, ki povzroči odvisnost in ustvari čuten podton. Steklenička dišave Armani Code Eau De Parfum se lahko pohvali z enako čistimi linijami, po katerih je kolekcija Armani code prepoznavna. Da bi proslavila zapomnljivost nove dišave, je kultna, sijoča, črna steklenička poudarjena z elegantnim zlatim pokrovčkom in zlatimi črkami. Steklenička z dišavo Armani Code ima tako kot vedno teksturiran detajl zrna na vratu in spominja na klasično prefinjeno obliko pasa za smoking. Pozlačeni detajli stekleničke pričarajo elegantno intenzivnost dišave Armani Code Eau De Parfum, prav s tem dotikom svetlobe pa je še dodatno ustvarjen vabljiv vizualni kontrast med svetlobo in temo. S predstavitvijo dišave Armani Code Eau De parfum nabor dišav Armani Code zdaj obsega štiri znamenite dišave, ki simbolizirajo različne vidike vizije možatosti znamke in linije Armani Code. Zapeljevanje, ki je videti tako naravno z dišavo Armani Code Eau De Parfum. Mamljivo zapeljevanje z dišavo Armani Code Eau De Toilette. Prefinjeno zapeljevanje z dišavo Armani Code Profumo in drzno zapeljevanje z dišavo Armani Code Absolu. Postanite pravi zapeljevalci in uživajte v vlogah, ki vam jih ponuja življenje, tako kot naš izjemni igralec Ryan Reynolds.

Kakšen je vaš prvi spomin na znamko?

RR: Armani je oblekel toliko ljudi, ki sem jih občudoval na podelitvah oskarjev skozi leta.

Kaj vam je najbolj všeč pri znamki Giorgio Armani?

RR: Brezčasnost znamke same.

Kako se počutite kot ambasador parfumske znamke Armani Code?

RR: Velika čast mi je. Resnično sem užival v vsakem aspektu tega sodelovanja.

Katero moč bi rekli, da ima dišava?

RR: Spomin. Vedno se mi je zdelo neverjetno, kako zelo je vezana dišava na spomin in nostalgijo.

Je dišava del človekove osebnosti in karizme?

RR: Vsekakor. Dišave so v tem pogledu neizbrisne.

Se je vaš odnos do dišav z leti spreminjal?

RR: Ne prav veliko. Ko najdeš nekaj, kar resnično deluje, se tega kar držiš.

Kaj vam osebno predstavlja svet Armani Code?

RR: Predvsem občutek veselja, prijateljske ambicije in čutnost.

V svet zapeljevanja dišave Armani Code ste vnesli humor in pristnost. Bi rekli, da je to najbolje orožje zapeljevanja?

RR: Mislim, da je humor seksi. Je samozaveden in atribut samopregledovanja. Poleg tega omogoča presneto dober mehanizem samoobrambe.

Vsak vidik vonjalnega podpisa parfuma Armani Code je okrepljen v parfumski vodi Armani Code Eau de Parfum. Kaj vam je najbolj všeč pri njem?

RR: Všeč mi je, da je izrazit, a dovolj prefinjen, da ni prevzeten. Je nepozaben in edinstven.

Pri kampanji ste sodelovali s fotografom Matthewom Brookesom. Sta delila isto vizijo brez zapeljevanja.

RR: Ne vem, če bi to izrazil prav tako, a v sodelovanju sem res neizmerno užival. Matthew je neverjeten fotograf in umetnik.

Kampanja Armani Code je zelo povezana z vesoljem kinematografije in sestavlja duo. Je morda v zgodovini kinematografije kak prizor dvojice ženske–moškega, ki ga obožujete?

RR: Vedno sem oboževal Shirley MacLaine in Petra Sellersa v filmu Hala Ashbya, Being There. Je eden od mojih najljubših prizorov usklajevanja na televizijskih platnih.

Vam je bila kakšna dvojica v filmih, ki ste jih igrali, še posebej všečna?

RR: Vešč mi je bilo sodelovanje s Helen Mirren v filmu Woman in Gold. Čudovita je, neverjetno nadarjena in neponovljivo smešna. Ena najboljša vseh časov.

Z režiserjem Reedom Moranom, ki je režiral predstavitveni film za kampanjo Armani Code, ste že sodelovali. Kako je bilo sodelovati z njim pri tem projektu?

RR: Bilo je mrzlo! Snemanje kratkega filma mi je bilo v veselje in res prijetno mi je bilo sodelovati z Reedom. A smo to posneli v enem izmed najhladnejših dni v zgodovini New Yorka. In tega ne bom nikoli pozabil.

Je bila za vas velika razlika med snemanjem filma in snemanjem kampanje Armani Code?

RR: Niti ne posebej. Vsi smo se zbrali s skupno vizijo. Podobno, kot smo se skupaj zbrali tudi pri snemanju za film.

Kako so režiserji, s katerimi ste sodelovali, vsak po svoje vplivali na vaš igralski slog?

RR: Največji vpliv name so imeli, ko sem bil otrok. Vsak dan sem pregledal toliko filmov, kolikor sem ji sploh lahko. Veliko sem se naučil od vseh, ki sem jih gledal na velikem platnu in seveda tudi od vsakega režiserja, s katerim sem imel priložnost in srečo, da sem lahko posnel film.

Ste oče, igralec, producent, član več dobrodelnih organizacij. Katera je za vas najbolj izpolnjujoča vloga? In katera je najbolj zahtevna?

RR: Najbolj izpolnjujoče in zahtevno je biti očka trem otrokom. Obožujem vsako sekundo tega. A vse je tako minljivo, zato zahteva, da sem ves čas in čim več, kolikor je mogoče, navzoč. Hvala Bogu!

Imate sanjsko vlogo, ki bi jo radi odigrali?

RR: Imam srečo, ker je vsak moj film že kar sanjska vloga. Upajmo, da ta občutek nikoli ne izgine.

Je obstajal kak poseben film ali vloga v njem, zaradi katere ste si tudi sami želeli postati filmski igralec?

RR: To se mi je zgodilo, ko sem kot otrok prvič videl film Stand By Me. Resnično je odmeval v meni in je kar zastal z menoj nekaj časa.

Najboljši nasvet, ki ste ga do sedaj dobili v industriji filma?

RR: »Vse to so samo vaje.« Kar mi je rekel Jeff Bridges pred približno dvanajstimi leti. To se me je zelo prijelo. S tem je želel izraziti, da naj nikoli ne precenim svojega dela.

Če bi bilo vaše življenje film, kakšen bi bil njegov naslov?

RR: Ta človek je živel.

V letu 2021 boste zaigrali v težko pričakovanih filmih, med njimi The hitman’s Wife Bodyguard Patricka Huguesa, Red Notice Rawsona Marshalla Thurberja, Clue Jasona Batemana in A Christmas Carol Johna Morrisa. Na kaj ste najbolj občutljivi, ko pride do sprejemanja igralske vloge in novega projekta?

RR: Da lahko poskrbim, da lahko potujem z mojo družino. Nikakor ne bi mogel opravljati tovrstnega dela, če družina ne bi bila z menoj.

Adria Arjona, ki je skupaj z vami zaigrala v filmu 6 Underground je obraz nove dišave Giorgio Armani My Way. Lahko z nami delite kakšno besedo o njej?

RR: Adria je ena najlepših oseb, s katerimi sem imel srečo, da sem lahko delal. Je zelo pametna, prijazna in hitra s šalami. Upam, da bom imel to srečo, da bom spet lahko sodeloval z njo.