INOVACIJE IN KAKOVOST

TUMI, priznana mednarodna potovalna blagovna znamka življenskega sloga, razkriva najnovejše dodatke k svoji zbirki, oblikovani v sodelovanju s proizvajalcem luksuznih superavtomobilov in elitno motošport ekipo McLaren.

  

V skladu z zgodovino odličnosti obeh znamk in premikanjem meja tehničnih inovacij sta oblikovalski ekipi TUMI in McLaren ustvarili kapsulno kolekcijo, ki tako kot McLarnovi superšportniki premika meje lahkotnosti in zmogljivosti bolj kot kdaj koli prej. V novo bravo so tako bili preoblečeni ključni kosi iz trenutne kolekcije, izdelani iz CX6TM, ekskluzivnega, prožnega materiala iz ogljikovih vlaken. Kot prvovrstna in visokozmogljiva tkanina je CX6TM zasnovan z izjemnimi kakovostmi, rezultat pa je material, odporen proti obrabi, ki pomaga ohranjati čistost in vzdržljivost gladkega zaključka iz ogljikovih vlaken. Nova barva, izdelana na podlagi supnega etosa inovacij, tehnologije in oblikovanja, se odziva na osrednji McLarnov DNK – McLaren že več kot 40 let ni izdelal dirkalnika ali cestnega avtomobila brez ogljikovih vlaken. Zadnja kolekcija v družino dodaja še Aero International Expandable, štirikolesen kovček iz karbona in oblikovanih karbonskih vlaken s stranskimi ploščami Tegris, poleg nahrbtnika Velocity, Torque Sling in Quantum Duffel, ki so opremljeni z usnjenimi detajli.

Novi kosi dodani kolekcijo TUMI | McLaren so na voljo od 13. oktobra preko TUMI.com in TUMI-jevih globalnih maloprodajnih trgovin.