HUGO, DUH IGRIVEGA ŠARMA, DIVJA SAMOZAVEST IN DRZNO KLJUBOVANJE

Za kolekcijo pomlad/poletje 2023 HUGO izpoveduje hvalnico “individualnosti, uporninškemeu odnosu in kršenju pravil” in ta odnos dviguje nove višine v najbolj drzni in provokativni kampanji znamke doslej. Legendarni ključnik #HUGOYourWay se tako vrača in ima nov pomen v skladu s še vedno svežo posodobitvijo blagovne znamke, pri čemer kampanja SR23 izkazuje čast pogumnim posameznikom, tistim, ki utirajo lastne poti in prevzemajo svj lasten osebni slog.

  

Rdeča barva, značilna za HUGO, je rdeča nit celotne kampanje, saj se ta izrazit odtenek pojavi v vsej ustvarjalni vsebini in gledalce spomni, da sta uporništvo in izvirnost globoko zakoreninjena v DNK znamke. In medtem ko sta HUGOVA mantra in barvna shema vsem dobro poznana, smo kljub temu priča nekaterim novostim – to sezono lahko namreč spoznamo popolnoma novo zasedbo vzhajajočih zvezd, ki ustvarjajo novo genracijo HUGO.

Tri ikone individualnosti in drznosti oživljajo kampanjo pomlad/poletje 2023: model, igralec in rolkar Evan Mock; pevka, igralka in plesalka Tinashe, ter pevka in ustvarjalka na platformi TikTok Bella Poarch so v središču pozornosti, medtem ko ostajajo zvesti sebi in zavračajo konvencije, pravila. Še en predstvnik etosa znamke, fotograf Stuart Winecoff je te izjemne posameznike pod kreativnim vodstvom Treya Lairda in njegove agencije Team Laird zajel v fantastičnih posameznih fotografijah, pa tudi kot skupino, v dih jemajočih prizorih pod jasnim, sivim nebom. Ti trije mladi vsestransko nadarjeni posamezniki kampanji vlivajo vsak svojo ekscentričnost in talent – Evan oddaja duh igrivega šarma, Tinashe kanček drznega kljubovanja, Bella pa presenetljivo hladno samozavest. Medtem ko so njihove individualne umetnosti različne, njihove zgodbe, znanje in slog združuje edinstvenost – tako kot HUGO.

Ne samo, da zvezde teh kampanj izstopajo, tudi nova kolekcija HUGO za pomlad/poletje 2023 je predstavljena tako, da zasije v polnem sijaju. Sodoben, predimenzioniran denim, elegantno preoblikovan logotip in večplastna značilna HUGO rdeča predstavljajo stilsko izjavo te sezone. Ta kapsulna kolekcija kavbojk, puloverjev, puloverjev s kapuco in modnih dodatkov za moške ter osnovnih oblačil, kril, čevljev in potiskanih hlač za ženske združuje svobodno krojenje z neprimerljivo edinstvenim videzom.

Če potegnemo črto, za kolekcijo pomlad/poletje HUGO opominja svoje mladostno globalno občinstvo, da blagovna znamka ne predstavlja le platforme za samoizražanje – ampak življenjski slog brez omejitev, saj ta inovativna kampanja v popolnosti deluje v skladu s celotno osvežitvijo blagovne znamke in je del obsežnejšega cilja skupine HUGO BOSS, da poveča globalno prepoznavnost svojih blagovnih znamk v okviru strategije podjetja.