HUBLOT OBOŽUJE NOGOMET!

Hublot je s ponosom predstavil Big Bang e Premier League, novo izvedbo svojega povezanega modela Big Bang z namensko aplikacijo, novo številčnico in trakom v vijolični barvi, ikonični barvi Premier League.

José Mourinho, trener Tottenham FC

200 delna omejena kolekcija ponuja lahko ohišje iz satenastega in poliranega titana. Temelji na lani predstavljeni uri Hublot Big Bang e connected, s številnimi dodatnimi funkcijami, prilagojenimi navijaški izkušnji Premier League. Uro poganja Wear OS by Google ™, na voljo pa je z ekskluzivno aplikacijo Hublot Loves Football Premier League, ki bo kasneje na voljo tudi obstoječim lastnikom Hublot Big Bang Connected e prek hublot.com ali trgovine z aplikacijami Google Play.

Ta uporabnikom zagotavlja animirana obvestila, ki jih opozorijo na začetek tekme (15 minut pred začetkom tekme), zadetke, enajstmetrovke, menjave, rumene in rdeče kartone ter sodniški dodatek. Številčnico lahko nastavite tako, da prikazuje čas s pomočjo digitalnih ali analognih zaslonov, in da, ko se tekma začne, ura samodejno preklopi v »Match Mode«.

Alan Shearer, legenda Peemier League

Alan Shearer, legenda Premier League

Aplikacija bo prikazala tudi postave ekip in odločitve VAR. Ko časomer sporoči, da je tekma končana, se začne odštevanje do naslednje tekme. Če se odvijata dve igri hkrati, bodo uporabniki lahko med njimi preklapljali s preprostim dotikom zaslona.