HUAWEI NOVA 9 SE, LAHEK, A PREMIJSKI

Podjetje Huawei je prestavilo nov pametni telefon Huawei nova 9 SE, lahek premijski model namenjen mlajšim uporabnikom, ki je že na voljo v Sloveniji. Odlikujejo ga inovativne funkcije in poseben poudarek na estetiki, medtem ko bo zmogljiv sistem kamer v kombinaciji z inteligentnimi funkcijami snemanja spodbudil nove ustvarjalne navdihe.

  

»Pametni telefon Huawei nova 9 SE mladim uporabnikom nudi odlično izkušnjo družabne fotografije,« je dejal Norman Mueller, direktor marketinga in poslovnega razvoja za Slovenijo in Hrvaško. »Serija Huawei nova je bila zasnovana za povezovanje mladih uporabnikov in nova 9 SE bo vez samo še okrepila. Nov pametni telefon je namreč opremljen z revolucionarno kamero, nudi sveže oblikovanje in jim z različnimi navdihujočimi funkcijami pomaga uživati v življenju.«

Nov pametni telefon bo sledil dinamičnemu življenju mladih in jim ves čas pomagal ostati v središču dogajanj, ki so zanje pomembna. Poleg tega pa jih bo s privlačnim videzom, močno kamero in zanesljivim delovanjem spodbujal, da so še bolj ustvarjalni. 

Povezan ekosistem naprav

Pametni telefon Huawei nova 9 SE se pridružuje širokemu naboru drugih naprav Huawei, ki so na voljo pri nas. Najprej so tu telefoni Huawei P50 Pocket, Huawei P50 Pro, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei Watch GT Runner.

Dvignite fotografsko izkušnjo na novo raven

Prvič v zgodovini serije Huawei nova ima kateri od modelov vgrajeno kamero s kar 108 milijoni svetlobnih točk, medtem ko večina najbližjih tekmecev še vedno nudi 64-milijonsko tipalo. Zmogljiva kamera je postala nujnost v vseh razredih naprav, saj je postalo nekaj popolnoma običajnega, da življenje dokumentiramo s pametnim telefonom. Večje število pik omogoča večjo jasnost in več podrobnosti na fotografijah, pri čemer je podrobnosti več kot dovolj tudi v primeru povečav in izrezov fotografij. 108-milijonsko tipalo zaradi sposobnosti združevanja pik nudi odlično občutljivost na svetlobo, kar ima za posledico izboljšane fotografije v šibki svetlobi. Prav tako je na voljo nočni način (Super Night Shot) z napredno tehnologijo zmanjševanja šuma, ki nočne fotografije dvigne na popolnoma novo raven. Ker so video danes zelo priljubljen način izražanja in konzumiranja vsebine, je jasno, da želijo mladi ustvarjanje videa prevzeti popolnoma v svoje roke. Ni pomembno ali gre za vlog na YouTubu ali kratek prispevek na TikToku, vedno radi preizkušajo novosti in obenem pričakujejo, da bo kamera pametnega telefona sledila njihovim potrebam. Nedvomno bodo zato znali ceniti funkcijo neprekinjenega snemanja s sprednjo in zadnjo kamero, ki omogoča nemoteno preklapljanje pogleda iz ene na drugo in nazaj v neprekinjenem posnetku. Zahvaljujoč funkciji dvojnega pogleda (Dual View) lahko celo snemate video sočasno iz obeh perspektiv, da ujamete reakcijo na dogajanje pred seboj. Poleg tega pametni telefon Huawei nova 9 SE omogoča preprost dostop do orodja za urejanje videa Petal Clip, ki bistveno pospeši ustvarjanje izjemnih video vsebin. Aplikacija namreč nudi široko paleto funkcij urejanja video posnetkov, vključno s posebnimi učinki, nalepkami, zvočnimi učinki, pisavami in drugimi elementi, ki jih boste ravno tako z veseljem vključili v svoja dela. Postopek urejanja je hiter in zabaven ter jamči, da boste pritegnili pozornost uporabnikov družbenih medijev.

Ne spreglejte moči baterije in funkcije hitrega polnjenja

Zahvaljujoč dolgotrajni življenjski dobi ne boste zamudili nobene nove objave, sporočila ali video posnetka. Ker je ohranjanje stalne povezave za mlade nadvse pomembno, pametni telefon Huawei nova 9 SE nudi zmogljivo hitro polnjenje SuperCharge z močjo 66 vatov. V samo 15 minutah bo baterija napolnjena do 60 %, medtem ko bo v celoti polna v 36 minutah. Za rešitev hitrega polnjenja je Huawei prejel certifikat TÜV Rheinland Safe Fast Charge, ki dokazuje, da polnjenje ni samo hitro, temveč tudi popolnoma varno. Ne bo vas skrbelo, da bi se baterija izpraznila v najbolj neprimernem trenutku ali ko želite odigrati partijo priljubljene igre s prijatelji. Na pametni telefon Huawei nova 9 SE se boste lahko vedno zanesli.  

Lepota v vsaki podrobnosti

Za mlade uporabnike je pomembno, da lahko naprave prilagajajo osebnemu stilu, saj jim to daje več možnosti, da izrazijo svojo osebnost. Pametni telefon Huawei nova 9 SE navdušuje s 17,2-centimetrskim (6,78-palčnim) in 90-herčnim zaslonom, ki se zaradi hitrega osveževanja izredno dobro obnese med gledanjem videa in igranjem iger. Poleg tega 270-herčno vzorčenje dotika omogoča izredno gladko in tekočo izkušnjo uporabe. Zaslon podpira barvno paleto P3 in nudi celovit prikaz neverjetnih barv, kar je še posebej opazno med gledanjem filmov in dokumentarcev o naravi. Pametni telefon Huawei nova 9 SE je prav tako impresiven iz zadnje strani. Hrbtišče je namreč iz sijočega ukrivljenega stekla s kristalno čisto teksturo. Na voljo je v treh barvah, kristalno modri, biserno beli in polnočno črni, ki zadostijo estetiki vsakega posameznika. S čudovitimi barvami, velikim zaslonom in lahkim ohišjem, bo pametni telefon Huawei nova 9 SE priročen in eleganten dodatek vašemu življenjskemu slogu.

Telefon za uživanje v življenju

Ne glede na to ali uživate v vloganju, fotografiranju ali igranju iger, vas bo zasnova pametnega telefona Huawei nova 9 SE spodbujala, da sprostite svoj ustvarjalni potencial in uživate v življenju. Hkrati zagotavlja tudi vse potrebne vrhunske funkcije v čudovitem in sijajnem ohišju. Pametni telefon Huawei nova 9 SE je v Sloveniji že na voljo, in sicer po maloprodajni ceni 349 evrov. Ob nakupu telefona med 28. 3. in 28. 6. 2022 pa dobite zraven tudi 12-mesečno zaščito zaslona pred poškodbami, ki velja za trčenja, padce in stiske. Če se zaslon mobilnega telefona pokvari zaradi nesreče v času veljavnega obdobja zaščite, lahko originalni sklop zaslona enkrat brezplačno zamenjate brez dodatnih stroškov.