HOLLYWOODSKA IKONA CARY GRANT NA PROGRAMU EPIC DRAMA V DRAMI ARCHIE

Nova štiridelna biografska drama Archie popelje gledalce na zanimivo potovanje skozi življenje hollywoodske legende Caryja Granta. Priznana serija, ki prikazuje pet obdobij eklektičnega življenja hollywoodske zvezde, bo premierno predvajana izključno na programu Epic Drama 8. maja ob 21.00 uri. Serija Archie prikazuje izjemno zgodbo, kako se je fant iz Bristola, Archie Leach, prelevil v uglajenega in kultnega Caryja Granta. Odvija se v zlati dobi Hollywooda in gledalce kot po toboganu popelje skozi Grantovo burno življenje, od njegovega težavnega otroštva do bliskovitega vzpona med zvezde.

  

Cary Grant, ki ga uprizori priznani britanski igralec Jason Isaacs, je pri 58 letih po svoji tretji ločitvi v Los Angelesu osamljen in prežemajo ga globoke misli. Medtem ko se spopada z osebnimi demoni, se gledalci vrnejo v težko otroštvo Archieja Leacha v viktorijanskem Bristolu. Mladi Archie, ki ga zapusti oče in misli, da je njegova mati mrtva, najde uteho in svoj smisel v skupini Boba Penderja – akrobatski skupini, ki nastopa na bristolskem hipodromu.

Archie je odločen, da bo postal slaven, zato se s skupino odpravi v New York, kjer ga živahna Amerika tako prevzame, da se nikoli več noče vrniti domov. Kasneje se znajde v Hollywoodu, kjer njegovo pot prekriža ikona filmskih platen Mae West. Preimenuje se v Caryja Granta in se povzpne na sam vrh svoje poti, nato pa prejme šokantno novico, ki razkrije njegovo preteklost in ga prisili v soočenje z dolgo prikrivanimi dejstvi.

Serija opisuje tudi Grantove romantične dogodivščine, zlasti razmerje z mlado igralko Dyan Cannon. Medtem ko se Grant spopada s težavami z zavezanostjo, ki izhajajo iz njegove nedosledne vzgoje, so v središču pozornosti vzponi in padci njegovega zasebnega življenja, vključno s poroko s Cannon in rojstvom njune hčerke Jennifer.

Serija Archie z izjemno igralsko zasedbo in napeto zgodbo prikazuje duhovit in intimen portret ene najbolj upornih hollywoodskih ikon. Ne zamudite premiere serije Archie na programu Epic Drama 8. maja ob 21.00 uri.

Napovednik v štirih formatih: Viasat Schedules powered by Pawa.tv

Več o kanalu Epic Drama: www.epicdrama.si

Epic Drama Facebook stran: https://www.facebook.com/EpicDramaSI

Epic Drama Instagram stran: https://www.instagram.com/epicdramasi/