“HODI PO SVOJI POTI”

Stopite samozavestno in udobno povejte svojo zgodbo v skladu z edinstvenim slogom znamke, brezčasno modo, zasnovano za vsakogar, ki jo lahko nosi ob vsaki priložnosti. Vsak slog Testoni, ki je sinonim za odličnost, kakovostno ročno izdelavo in italijansko proizvodnjo, odlikujeta trpežnost in edinstven, nezamenljiv slog, kar ustvarja videz, ki je tako brezčasen kot okolje, ki je ozadje kampanje. Milano je središče severne Italije, mednarodno središče mode, financ in turizma, ki združuje staro in novo. Večna dela z neprimerljivo umetniško vrednostjo so ozadje za kolekcijo znamke, v kateri brezčasni modeli poudarjajo trdno slogovno povezavo med preteklostjo in prihodnostjo.

  

Ikonične poteze znamke, kot je patentirana konstrukcija Piuma Rapid, postopek, ki vključuje več kot 200 korakov in pri katerem nastane podplat, lahek kot pero, ki je kljub temu odlično izoliran proti vročini, mrazu in vlagi, so predstavljene v sodobnih novih modelih s prefinjenimi dodatki po meri, ki poudarjajo zavezanost znamke k ustvarjanju trendovske, a vsestranske ponudbe. Kolekcija, ki sega od formalnih stilov, ki so vedno predstavljali jedro kolekcije te blagovne znamke, do bolj neformalnega sloga, omogoča potrošnikom, da s preprostostjo izrazijo sebe in svoj način življenja, saj jim daje svobodo, da eleganten videz kombinirajo s sproščeno obutvijo s športnim pridihom, kar je oblika ustvarjalnosti, ki se ne podreja slogovnim diktatom preteklosti.  Slike prikazujejo sposobnost stilov, da se prilagodijo ne le svojemu uporabniku, ne glede na njegovo vlogo, temveč tudi različnim priložnostim in osebnostim.

Testoni je ključ do živahnega, akcijskega in celodnevnega oblačenja, od trendovskih uličnih oblačil do formalnih dnevnih oblačil ali prefinjenega izražanja strožjega kodeksa oblačenja. Testoni to razlaga z značilnim italijanskim življenjskim slogom, s čimer poudarja povsem italijansko proizvodnjo, na katero je bil vedno ponosen, hkrati pa izraža občutek praktičnosti in vsestranskosti svoje obutve. Prefinjeni in elegantni, pa tudi ležerni in sproščeni slogi blagovne znamke Testoni omogočajo ljudem, da izrazijo sebe in svoje edinstvene lastnosti, ter predstavljajo njihov način življenja s svobodo, osebnostjo in okusom. Čarobnost vsakdanjega življenja, z lepoto vseh gest in ritualov našega časa, spremeni kampanjo v pravo himno življenju, ki jo je treba obravnavati z optimizmom, kar je značilnost, ki je vedno odlikovala blagovno znamko. Testoni se izraža v jeziku, ki predstavlja današnji dinamični življenjski slog z veliko prostora za kariero, odnose in zabavo, ter postaja rdeča nit družabnih priložnosti med prijatelji, kolegi in ljudmi, ki živijo in predstavljajo različne vidike vsakdanjega življenja, ter se odlično odziva na potrebo po udobju in slogu v pisarni, v mestu, na ekskluzivni zabavi ali kadar koli v dnevu. Dolga tradicija blagovne znamke, ki traja že več kot 90 let, se z nenehnim razvojem stilov projicira v sedanjost, zvesta svojim koreninam, hkrati pa se ozira v prihodnost in se zaveda, da se lahko odziva na povpraševanje po prefinjenih, elegantnih in priložnostnih stilih ter vsakokrat gre v korak s časom.