HKRATNO ODKRIVANJE SKRIVNOSTI O UGRABLJENEM DEČKU

Ta četrtek v kinematografe prihaja kriminalna drama z naslovom Moj sin, ki razkriva zgodbo o ugrabljenem dečku, a obenem glavni igralec in gledalec ob istem času razkrivata skrivnost. Gre namreč za prelomni filmski dosežek, saj glavni igralec James McAvoy med snemanjem ni imel na voljo scenarija, temveč je, tako kot gledalci, odkrival skrivnost sproti.

»Deležen sem bil izkušnje, ki drugim igralcem ni dana. Upam, da bomo gledalcem ponudili nekaj oprijemljivega, česar se bodo lahko oklepali, ko se bo triler razpletal,« je povedal igralec McAvoy.

Kriminalno dramo je režiral Christian Carion, ki je skupaj z Laure Irrmann tudi napisal scenarij. V glavnih vlogah poleg McAvoyja zaigrajo še Claire Foy, Tom Cullen, Gary Lewis in Max Wilson.

O ZGODBI:

Po več letih, ko je kariero postavljal pred svojo družino, se Edmond Murray (James McAvoy) znajde v propadlem zakonu in z odtujenim sinom. Med potovanjem prejme klic nekdanje žene Joan (Claire Foy), ki mu v solzah sporoči, da je njun sedemletni sin med taborom izginil. Kmalu postane jasno, da so otroka ugrabili. Ker se oblasti ne poglobijo v primer, je Edmond prisiljen vzeti stvari v svoje roke. Zaradi občutka krivde, ker je svojo družino zanemarjal, je odločen, da bo storil vse, da najde sina – in odkril skrivnost njegovega izginotja.

  • IGRALSKA ZASEDBA: James McAvoy, Claire Foy, Tom Cullen, Gary Lewis, Max Wilson
  • REŽIJA: Christian Carion
  • SCENARIJ: Christian Carion, Laure Irrmann
  • PRODUCENTI: Marc Butan, Christian Carion, Brahim Chioua, Noémie Devide, Marc Gabizon, Laure Irrmann, Vincent Maraval, Rebecca O’Brien, Stéphane Riga, Jack Thomas-O’Brien
  • IZVRŠNI PRODUCENTI: Adam Fogelson, John Friedberg, Robert Simonds
  • ŽANR: kriminalna drama

Kriminalna drama MOJ SIN na redni spored v kinematografe prihaja 11. NOVEMBRA 2021.