GREMO NA MALLORCO S HILTONOM?

Hilton je odprl vrata hotelu Hilton Mallorca Galatzo, ki se nahaja na obali osupljivega španskega otoka Mallorca s panoramskim razgledom na Sredozemsko morje in privlačno goro Galatzo.

  

Slikovite poti se vijejo skozi 50.000 kvadratnih metrov tropskih vrtov, ki povezujejo tradicionalne mallorške okrogle stolpnice, štiri raznolike bare in restavracije ter obsežne prostore za prosti čas, zaradi katerih je resort samostojna destinacija. Z fuzijo otoške arhitekture in sodobnega oblikovanja ima vsaka od 208 sob zasebne balkone, s katerimi se lahko naužijete svežega morskega zraka in objamete balearsko podnebje. Letovišče bo kmalu tudi dom Cotton Cluba Mallorca, najnovejše destinacije Cotton Lifestyle, ki sledijo priznanim Cotton Beach Clubu Ibiza in Cotton Clubu Zakynthos.

Simon Vincent, izvršni podpredsednik in predsednik, EMEA, Hilton, je dejal: »Hilton Mallorca Galatzo je spektakularen dodatek Hiltonovemu rastočemu evropskemu portfelju in sledi drugim nedavnim odprtjem letovišč na Santoriniju in Sardiniji. Mallorca, ki je že dolgo priznana kot ena najboljših evropskih destinacij za preživljanje prostega časa, je trajno privlačna in navdušeni smo nad sodelovanjem z Galatzo Inversiones, S.L. pri vnašanju Hiltonovega gostoljubja na Baleare z odprtjem tega osupljivega hotela.«

Hilton Mallorca Galatzo je le 20 minut od letališča na odlični lokaciji, zaradi katere se lahko takoj odpravite na počitniško zabavo – v bližini je veliko zanimivosti. Le streljaj stran od glavnega mesta otoka, Palme, lahko gostje, ki želijo raziskati, uživajo v kulturi, vrhunskih trgovinah in zgodovinskih znamenitostih, vključno s katedralo Santa de Maria. Medtem lahko ljubitelji narave pobegnejo na bližnje neokrnjene plaže, očarljive slikovite vasice Costa de la Calma in Paguera ali pa se odpravijo na pohod na goro Galatzo.

Hilton Mallorca Galatzo je zanimivo kmalu po odprtju gostil gala slovesnost World Travel Awards Europe 2022.