GRAJENJE NA ZAPUŠČINI

Jeep, zgrajen na več kot 80-letni legendarni dediščini, je pristna blagovna znamka SUV, ki prinaša zmogljivost, izdelavo in vsestranskost ljudem, ki iščejo izjemna potovanja.

  

Blagovna znamka Jeep ob tem strankam prihaja nasproti in ponuja odprto vabilo k polnemu življenju s ponudbo širokega portfelja vozil, ki lastnikom še naprej zagotavljajo občutek varnosti in sigurnosti, da lahko z zaupanjem opravijo vsako pot. Ponudbo vozil Jeep sestavljajo Compass, Compass 4xe, Compass e-Hybrid, Gladiator, Grand Cherokee 4xe, Renegade, Renegade 4xe, Renegade e-Hybrid, Wrangler in Wrangler 4xe.

Video predstavitev načrtov in planiranih novosti iz programa Jeep 4xe je potekala včeraj, v četrtek, 8. septembra 2022, ob 14. uri (CET) na YouTube kanalu znamke Jeep.

Jeep Wave, vrhunski program zvestobe in skrbi za stranke, ki je na voljo za celotno linijo vozil Jeep 4×4, je poln ugodnosti in ekskluzivnih ugodnosti, ki lastnikom znamke Jeep nudijo največjo skrb in predano podporo 24/7. Terenske zmogljivosti legendarne znamke Jeep so izboljšane z globalno pobudo za elektrifikacijo, ki preoblikuje pogon 4xe v novi pogon 4×4 v prizadevanju za vizijo znamke o doseganju svobode brez emisij. Vsi športni terenci znamke Jeep so na voljo z elektrificirano različico.

Več o znamki Jeep in “električni svobodi” si lahko preberete na spodnji povezavi.