GAMING IZKUŠNJA BREZ PRIMERE

Novi igralni monitor Odyssey OLED G8, ki ga je Samsung Electronics predstavil na sejmu IFA 2022 v Berlinu, je zdaj na voljo tudi v Sloveniji. Odyssey OLED G8 je prvi igralni OLED monitor podjetja. Na voljo je v ultra tankem 86-centimeterskem (34”) formatu, ki zagotavlja briljantno svetlost na plošči OLED s tehnologijo Quantum Dot in številnimi vrhunskimi igralnimi funkcijami, vključno z neverjetno nizkim odzivnim časom 0,1 ms in frekvenco osveževanja 175 Hz.

  

Prihodnost igranja iger je v izjemni resoluciji

Novi Odyssey OLED G8 monitor z ​​ultratanko zasnovo 3,9 mm na najtanjšem delu z elegantnim kovinskim okvirjem — je najtanjši monitor v svoji kategoriji. Monitor ne potrebuje osvetlitve ozadja, hkrati pa zagotavlja pristno RGB in pravo črno za največjo barvno natančnost in svetlost – vse brez barvnih filtrov. Osvetlitev se upravlja v slikovnih pikah, ki jih je mogoče izraziti v črni barvi s skoraj neskončnim kontrastnim razmerjem. Ultraširoki monitor za igranje iger z ločljivostjo QHD (3440 x 1440) ima razmerje stranic 21:9 s 100-odstotnim obsegom barv in barvnim razponom DCI-99,3 % za osupljive slike ne glede na igro, ki jo igrate. Izkušnja je izboljšana s statičnim kontrastnim razmerjem milijon proti ena za poudarjanje najmanjših podrobnosti za izboljšano izkušnjo in ukrivljenostjo 1800R za popoln igralni zaslon. Odyssey OLED G8 prinaša veliko število igralnih funkcij, ki dajejo igralcem konkurenčno prednost. Monitor OLED ima certifikat VESA DisplayHDR 400 True Black, kar zagotavlja, da bo vsebina videti živa in realistična z natančno reprodukcijo barv in kontrasta. S hitrim odzivnim časom in hitrostjo osveževanja omogoča Odyssey OLED G8 igralcem bliskovito hiter odziv in natančnost v različnih igralnih okoljih. Monitor je še dodatno izboljšan z AMD FreeSync Premium za gladko igranje. Odyssey OLED G8 uporabnikom omogoča, da izkusijo najboljše igre in zabavo na enem mestu. Zaslon deluje kot popolno središče zabave z možnostjo pretakanja vsebin prek SamsungSmartHub, kar omogoča dostop do najnovejših serij na Amazon Prime, Netflix, YouTube in drugih vodilnih ponudnikih storitev OTT (over-the-top), tudi brez povezave z računalnikom ali drugo mobilno napravo. Poleg tega lahko uporabniki uživajo v brezplačnih vsebinah v živo brez potrebe po prenosu ali registraciji, kar omogoča Samsung TV Plus.

Pametna in vsestranska rešitev za vrhunsko igranje

Integrirano središče IoT hub omogoča uporabnikom, da preverijo vse naprave IoT, ki so brezžično povezane z monitorjem, medtem ko aplikacija SmartThings uporabnikom omogoča enostavno spremljanje naprav IoT v domu. Intuitivna nadzorna plošča aplikacije lahko pomaga spremljati in prilagajati nastavitve kot sta temperatura in vlažnost. Samsung Gaming Hub— platforma za odkrivanje pretočnih iger — je vgrajena v monitor Odyssey OLED G8. Igralci lahko odkrijejo in igrajo igre partnerjev, kot so Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia in Utomik, s takojšnjim dostopom do vrhunskih storitev pretakanja. To zmogljivost poganja Samsung napredna tehnologija pretakanja iger z gladkimi vizualnimi podobami in odzivnim igranjem, vse brez prenosov ali zahtev za shranjevanje. Odyssey OLED G8 uporabnikom zagotavlja tudi udobje med igranjem njihovih najljubših iger. Po višini nastavljivo stojalo (HAS) in funkcija nagiba zagotavljata ergonomsko udobje, kar pomeni, da lahko vsak igralec najde popoln položaj ne glede na to, kaj igra. Za dodatno vizualno poglobitev je zaslon opremljen z dobro znanima funkcijama CoreSync & Core Lighting+ iz portfelja Odyssey, ki sta bili nadgrajeni za Odyssey OLED G8. Ta napredna tehnologija osvetlitve, ki se nahaja na hrbtni strani monitorja, uravnoteži barve na zaslonu in oživi vsebino s svetlimi in živahnimi barvami, ki ustvarjajo bolj nepozabna, poglobljena doživetja. Še več, Odyssey OLED G8 je opremljen z vrati Micro HDMI (2.1), Mini DP (1.4) in USB-C za vsestransko povezljivost, skupaj s 5 W stereo zvočnikom za čist zvok.