FUZIJA BRILJANCE, KI NAVDUŠUJE

RIMOWA in Porsche sta združila svoje inovativno strokovno znanje za novo ikonično sodelovanje, v katerem sta znamki uradno napovedali RIMOWA x Porsche Hand-Carry Case Pepita, omejeno izdajo, ki slavi oblikovalsko dediščino obeh znamk.

  

Sodelovanje poudarja obrtno znanje RIMOWE in Porscheja ter pozornost do detajlov, pri čemer v ospredje postavlja funkcionalno zasnovo, tehnične inovacije in visoko zmogljivost. Značilen potovakli kovček za ročno prenašanje tako prevzema oblikovne smernice prve generacije Porscheja 911, hkrati pa vključuje RIMOWINO značilno estetiko aluminija z žlebovi.

Kot eden najuspešnejših nemških avtomobilskih modelov je RIMOWA sodelovala z vrhunsko muzo kot navdih za posebno izdajo aluminijastega ohišja. Kovček ponuja podrobnosti v visokem sijaju in srebrno zrcalno prevleko, ki spominja na Porsche 911, poleg tega pa nosi tudi črne usnjene pasove, ki so pritrjeni na ohišje z držali, ki odsevajo tradicionalne linije na pokrovu motorja. Na zunanji strani je ponosno upodobljen Porschejev grb.

Notranjost ponuja U-žep z zadrgo in X-pas, ki svoje oblikovne poteze vzame iz varnostnega pasu. Notranjost je okrašena s tkanino Houndstooth Pepita in vključuje tudi črne usnjene poudarke ter vtisnjen Porschejev grb in rumeno nalepko z navodili za nadaljevanje motivov, ki jih navdihuje 911. Sodelovanje je na voljo v omejenih količinah, predstavljenih je le 911 kosov. Vsak kovček bo ponujal tudi komplet nalepk RIMOWA x Porsche Pepita.

Oboževalci bodo lahko kovček prijeli v roke od 21. aprila v izbranih trgovinah RIMOWA in prodajnih mestih Porsche po vsem svetu ter na spletnem mestu Porsche.