FUNKCIJE, KLJUČNE ZA PRIHODNOST POSLOVANJA

Novi Townstar Combi, ki uvaja naslednje poglavje Nissanove celovite ponudbe osebnih vozil, je zdaj možno naročiti tudi v Sloveniji. Na voljo je v potniški različici, kupci na evropskih trgih pa ga lahko odslej naročajo v dveh različicah z bencinskim motorjem. Novi Townstar Combi je na voljo z zanesljivim 1,3-litrskim bencinskim motorjem, ki zagotavlja enako mero učinkovitosti in moči.

  

Bencinski 1,3-litrski motor v celoti izpolnjuje najnovejše norme Euro 6d-Full, hkrati pa ponuja učinkovitejšo porabo goriva do 6,8 l/100 km. Z močjo 130 KM in 240 Nm navora zagotavlja tudi veliko moči za podporo voznikom pri njihovih vsakodnevnih vožnjah. Vsestranskost novega dostavnika Townstar Combi se prenaša na potniško različico, ki je zasnovana od koles navzgor, da bi zasebnim kupcem pomagala pri premagovanju izzivov aktivnega življenjskega sloga. Kupci se lahko vozijo varno tudi zaradi čvrste zasnove novega Townstar Combi. Potniška različica je po strogih protokolih preskušanja varnosti osebnih avtomobilov Euro NCAP prejela 4 od 5 možnih zvezdic. Novi petsedežni Townstar Combi ponuja prostornost na vrhu razreda, saj ima največ prostora za noge potnikov (1.478 mm spredaj / 1.480 mm zadaj) ter prostora za ramena in komolce (1.524 mm spredaj / 1.521 mm zadaj) v svojem segmentu.

Vsestransko uporabno vozilo ponuja tudi zelo konkurenčno dostopnost s sprednjimi vrati, ki se odpirajo za skoraj 90°, in priročnimi drsnimi vrati, ki omogočajo enostaven dostop do zadnjih sedežev. Kupci imajo na voljo tudi veliko prtljažnega prostora, ki ga je mogoče razširiti od 775 do 3.500 litrov, ter za 49,5 litra odlagalnih mest v prednjem in v zadnjem delu prostora za potnike. Skladno s ponudbo novega modela Townstar Combi je potniška različica opremljena z obsežnim naborom več kot 20 tehnoloških funkcij vključno s serijskimi žarometi s svetilnimi diodami (LED) in Nissanovim sistemom Around View Monitor (AVM). Sistem AVM, ki je edinstven v tem segmentu, uporablja več kamer za ustvarjanje 360-stopinjskega pogleda na okolico, kar voznikom zagotavlja sproščeno manevriranje na tesnem prostoru.

Vsaka različica modela Townstar Combi je na voljo s pomočjo za ohranjanje voznega pasu (Lane Keeping Assist), sistemom za prepoznavanje prometnih znakov (Traffic Sign Recognition), pomočjo za vleko prikolice (Trailer Sway Assist), sistemom za opozarjanje na mrtvi kot (Blind Spot Warning), pomočjo pri speljevanju v klanec (Hill Start Assist), pomočjo za bočni veter (Side Wind Assist) in inteligentnim zaviranjem v sili (Intelligent Emergency Braking). Potniška različica se osredotoča na udobje kupcev z izboljšano kakovostjo v celotnem prostoru za potnike. Zaradi debelejšega stekla in izboljšane zvočne izolacije se ponaša z najmanj hrupa v prostoru za potnike, v katerem je temperaturo mogoče enostavno uravnavati z intuitivnim upravljanjem dvo-področne klimatske naprave z zračniki tudi zadaj.

Kot potrditev Nissanove zavezanosti kakovosti in zanesljivosti ima omenjeno Nissanovo osebno vozilo eno najboljših garancij na trgu: 5 let oziroma do 160.000 km. Celovita garancija vključuje zaščito od odbijača do odbijača, garancijo za lak, originalne rezervne dele in dodatno opremo ter pomoč na cesti – kar zagotavlja celovito kritje za sproščeno in brezskrbno uporabo.