FRANCOSKO ZNANJE, AVTOMOBILIZEM, MODA…

Ženske in moški, ljubitelji znamk DS Automobiles so močno navezani na modo. In delovne navade, kot so želja po ponovnem pisanju pravil, presenečenju, eksperimentiranju in izumljanju, pa tudi pridobivanju novih materialov, imajo poseben odmev v svetu oblikovanja.

  

In raziskave, ki so privedle do pojava bisernih šivov, izdelovanja reliefnih vložkov Clous de Paris, kovanega karbona ali razvoja inovativnega oblazinjenja v slogu urnega paščka, so prav toliko stvaritve, ki si jih podjetje deli s svetom mode, ki vedno rad združuje tradicijo in inovativen dizajn.

»Ambicija DS Automobiles je utelešenje francoskega luksuznega strokovnega znanja. Od začetka blagovne znamke so naše ekipe delale z idejo, da bi ponudile inovacije za oblikovanje novih materialov in prinesle rešitve z idejami, ki so močne in drugačne od tistih, ki obstajajo v avtomobilskem svetu danes. Naše partnerstvo s Fédération de la Haute Couture et de la Mode v okviru Pariškega tedna mode® odpira nova obzorja in nam daje novo priložnost, da svoje izkušnje delimo z največjimi francoskimi modnimi hišami, kot to počnemo od začetka našega procesa oblikovanja. – Béatrice Foucher, izvršna direktorica DS Automobiles

Od svoje predstavitve pa je DS Automobiles postavil elektrifikacijo v središče svoje strategije s 100 % elektrificirano ponudbo, ki je na trgu od leta 2019. S 100 % električnim DS 3 CROSSBACK E-TENSE, priključnimi hibridi DS 4 E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE in DS 9 E-TENSE z 225 do 360 konjskimi močmi, je vsak DS na voljo z elektrificiranim pogonskim sklopom. Od leta 2024 bo vsak nov dizajn znamke le 100 % električen.