FR, OZNAKA, KI POMENI BRILJANCO

SEAT je predstavil različico Tarraco FR in s tem poskrbel za še večjo zaželenost največjega SUV v floti. Novi model se ponaša z ekskluzivno zunanjo in notranjo podobo, posebno, prilagojeno nastavitvijo podvozja ter motorjem, ki zagotavlja izjemne vozne zmogljivosti na nivoju športnih vozil in visoko učinkovitost po željah kupcev. Prihod različice SEAT Tarraco FR pomeni še več, saj novi model izhaja iz utrjenega tržnega položaja, vendar segmentu dodaja povsem novo dimenzijo.
  

SEAT Tarraco FR z bolj izrazito ter ekskluzivno oblikovano zunanjostjo v segment in serijo samo prinaša več športne dinamike, ki je opazna od trenutka, ko voznik sede na svoj sedež in prime za volan, do utripanja srca po končani vožnji. Omeniti je potrebno tudi podvozje, ki omogoča nastavitve za neprimerno bolj angažirano vožnjo. Značka FR je pomemben del SEAT-ove ponudbe, ki označuje poseben, divji značaj vozil v posamezni modelski seriji in znamki pomaga pri krepitvi njenega položaja na trgu.

Za SEAT Tarraco FR so v ponudbi optimizirani bencinski (TSI) in dizelski (TDI) motorji, ki imajo zaradi nižjih emisij manjši vpliv na okolje, pa vendar to ne vpliva moč, ki pritiče oznaki FR. V začetku leta 2021 bo v motorno paleto za SEAT-ov največji SUV vključen tudi priključni hibrid, ki bo s kombinacijo motorja z notranjim zgorevanjem in elektromotorja omogočal prav poseben užitek v vožnji. Kupci se sicer radi odločajo za različice z oznako FR, tako da je bil novi model SEAT Tarraco FR, ki bo odigral pomembno vlogo pri tržnem pozicioniranju velikih SUV modelov znamke SEAT, težko pričakovan. Brez dvoma bo veliko vozil, ki bodo zapustila proizvodno linijo v tovarni Wolfsburg, nosilo oznako FR.