FOUR SEASONS Z NOVIM KORAKOM PROTI POPOLNI STORITVI

Okolju prijazno #modno podjetje OceanЯ je razkrilo svoje najnovejše sodelovanje z blagovno znamko luksuznih hotelov in letovišč Four Seasons. Podjetje OceanЯ s sedežem v #Corku na Irskem, ki ga je ustanovil goreč okoljevarstvenik in obsedenec #tomcotter, obseden z vodnimi športi, ustvarja tihe valove v luksuznih gostoljubnih sferah zahvaljujoč svojemu v prihodnost usmerjenemu trajnostnemu pristopu in prilagojenim, brezčasnim oblikam aktivnih oblačil.

  

S tem sodelovanjem je OceanЯ izdelal široko paleto izdelkov po meri za letovišča Four Seasons po vsem svetu, vključno s Four Seasons Resort Orlando Walt Disney World, Four Seasons Maldives, Four Seasons Los Cabos v Costa Palmas, Four Seasons Mauritius Anahita Retail, Four Seasons Anguilla in druge.

Kot pojasnjuje ustanovitelj #tomcotter: “Zelo smo veseli, da tesno sodelujemo s Four Seasons. Menimo, da si kot podjetje delimo veliko vrednot in imamo zelo podoben etos. Na primer, Four Seasons Maldives se nahaja v Unescovem biosfernem rezervatu Atol Baa in ima glavno nalogo varovati okolje s trajnostnimi poslovnimi praksami, letovišče pa bo leta 2029 postalo otok brez plastike. To se jasno zelo ujema z našimi lastnimi vrednotami. Ko so se obrnili na nas, so želeli v svojih trgovinah z darili trajnostne izdelke za obiskovalce, ki jih zanima potapljanje in plavanje, in z veseljem smo jih zagotovili. Ker so se ti izdelki izkazali za priljubljene pri obiskovalcih, smo bili zelo veseli, ko smo slišali, da želijo še naprej sodelovati z nami in da bodo poskušali razširiti ponudbo na druge lokacije na Maldivih ter razvijati trajnostno izdelana oblačila za svoje osebje.«

Kar zadeva izdelke, ki jih proizvaja OceanЯ, se je sodelovanje nanašalo na izdelke višjega cenovnega razreda po meri, ki so vidno predstavljali blagovno znamko, in, kar je ključnega pomena, ne vključujejo plastične embalaže. OceanЯ je ustvaril brezrokavnike z visoko UV zaščito, gamaše za jogo in sončne klobuke iz poliestra, narejenega iz predelanih oceanskih odpadkov, ki so vsebovali poklon največjemu in najbolj priljubljenemu prebivalcu otoka, mantam, ter prepoznaven logotip drevesa Four Seasons .

Suhail Ali, tiskovni predstavnik Four Seasons Maldives, je izrazil zadovoljstvo po sodelovanju: “Bilo je veselje delati z ekipo OceanЯ – od koncepta izdelka do #designa in vzorčenja, vse do storitev za stranke in končnega izdelka.”

Medtem ko se glas o podjetju še naprej širi, OceanЯ začenja tudi druga vrhunska sodelovanja v panogi, vključno z Ritz Carlton in Necker Island Richarda Bransona, pa tudi s superjahtami, kot so Legend, Infinity, Scott Free, Nirvana…