FERRARI NA NOGAH

Ferrari in PUMA imata za seboj dolgoletno sodelovanje, ki sega v konec 90-ih, saj je PUMA včasih izdelovala čevlje voznikov dirkalnikov Formule 1 in jih nato, podobno kot se to zgodi pri homologacijskih modelih vozil, spremenila v ulične različice. Danes, 30 let kasneje, Ferrari začenja novo zgodbo in s svojimi avtomobilskimi talenti neposredno navdihuje superge – natančneje,  v supergah ION F je viden celoten oblikovalski jezik SF90 Stradale.

Poleg barvnih odtenkov “Rosso Corsa” in “PUMA White” (ter dodatkom oznak Ferrari in značke “Prancing Horse”) je ION F več, kot je videti na prvi pogled. Na primer, njegova odsevna TPU in PU prevleka je navdihnjena s sprednjim spojlerjem SF90, medtem ko se zaponke z magnetnim zapenjanjem močno opirajo na silo g, ki nastane pri vožnji SF90 čez ovinke.

ION F poleg tega ponuja kombinacijo ukrivljenih linij in kotov, tako kot Ferrarijevi avtomobili. Je športen, a eleganten, funkcionalen, vendar lepo oblikovan. Čevlji PUMA, ki predstavljajo prihodnost Ferrarija, se prav tako prilegajo novi Ferrarijevi modni kolekciji, ki nadaljuje povezavo med avtomobili in ljudmi, krivuljami in človeško anatomijo…

Ferrarijev PUMA ION F si lahko ogledate na zgornjih fotografijah, na voljo pa je na spletnih straneh in v trgovinah PUMA in Ferrari.