ERLING HAALAND X BREITLING, SODELOVANJE NOVEGA ČASA

Obstaja razlog, da ga na igrišču imenujejo “neustavljiv”. Kariera Erlinga Haalanda se ne meri v golih, šteje se v dvojčkih in hat trickih. V času našega pisanja je namreč nogometni superzvezdnik podrl rekorde s 15 goli v Premier League na svojih prvih devetih tekmah in 28 goli v Ligi prvakov na svojih prvih 22 nastopih.

  

Danes Breitling z navdušenjem razglaša Haalanda za najnovejši obraz znamke luksuznih ur. Napadalec Manchester Cityja se je pridružil drugim izstopajočim športnikom, kot so košarkar Giannis Antetokounmpo, deskarka Chloe Kim in ameriški nogomet Trevor Lawrence, da dopolni Breitlingovo novo “zvezdniško ekipo”.

Haaland je ustvarjen za zabijanje golov. To je tako zaradi njegove velikosti in hitrosti kot zaradi učbeniškega stila igre klasičnega napadalca. V svoji prvi sezoni v nemški profesionalni ligi Bundesliga je postal igralec meseca, potem ko je na igrišču preživel le eno uro. Na svetovnem prvenstvu FIFA do 20 let je prejel zlati čevelj, ker je dosegel rekordnih devet golov na eni tekmi. Zdaj, pri komaj 22 letih, že velja za enega najboljših igralcev na svetu.

»Erling Haaland je natanko tisto, kar iščemo pri novemu članu ekipe,« pravi Georges Kern, izvršni direktor Breitlinga. “Je izjemen športnik, ima izjemen značaj, a je hkrati popolnoma pristen in prizemljen – Erling je absolutno utelešenje Breitlingovega ležernega in vključujočega razkošja.”

»Sem navdušen nad urami, zato sem bil že prej velik oboževalec blagovne znamke,« pravi Haaland o partnerstvu. »Če poznate moj slog, veste, da vedno posežem po čistem videzu, ki me lahko popelje med javnim in zasebnim življenjem. Novi Breitling, ki ga zastopam, je natanko to: ura, ki zadostuje za vse, kar počnem. Komaj čakam, da ga predstavim naslednji teden in da ga končno začnem nositi tudi sam.”

Poiščite Haalanda, skupaj z ostalo zvezdniško ekipo, ki predstavlja Breitling v veliki kampanji in izdaji novega časomera, ki bo premiero doživela pozneje ta mesec.