BMW IN MINI

ENOSTAVNO POLNJENJE VOZIL BMW IN MINI

BMW in MINI Charging trenutno v Sloveniji vključuje polnilna mesta ponudnikov Petrol d.d., Elektro Ljubljana d.d., IONITY GmbH idr. in se bo v prihodnje še dodatno širil ter pokril vedno več lokacij po vsej državi. Vozniki električnih in elektrificiranih vozil BMW in MINI lahko enostavno prek mobilne aplikacije BMW Charging ali MINI Charging preverijo vse potrebne informacije o tipu in hitrosti polnjenja, razpoložljivosti in ceni polnilnih mest ter dostopu do njih, polnilna mesta pa so posebej označena tudi v navigaciji avtomobila. Željeno polnilno mesto lahko vozniki izberejo s klikom na zemljevidu na zaslonu svojega vozila in zaženejo vodenje do izbranega cilja.


Odslej bodo enostavnejša tudi potovanja v tujino, saj voznikom električnih in elektrificiranih avtomobilov po zaslugi storitev BMW Charging in MINI Charging ni treba sklepati pogodb s ponudniki polnjenja v tujini. Vse, kar morajo storiti je, da izberejo tarifo za polnjenje, ki ustreza njihovim potrebam, aktivirajo polnilno kartico BMW ali MINI Charging in uporabljajo elektrificirano vozilo. Obstoječi uporabniki BMW ali MINI Charging pa lahko nemoteno uporabljajo storitve tudi naprej, kjerkoli znotraj razvejane polnilne mreže.

Uporabniki lahko hitro in enostavno prek spleta na https://bmw-public-charging.com/web/bmw-si ali https://mini-charging.com/web/mini-si opravijo registracijo, aktivirajo izbrano tarifo in naročijo kartico z le nekaj kliki in si tako zagotovijo enostavno uporabo ene največjih polnih mrež na svetu.

BMW ali MINI Charging je izjemno priročna storitev, ki z le eno kartico omogoča dostop do ene največjih polnil mrež, prek mobilne aplikacije (BMW Charging (App Store, Google Play) in MINI Charging (App Store, Google Play)) ali spleta lahko uporabniki transparentno in pregledno spremljajo porabo in stroške polnjenja, za katere prejmejo mesečni obračun. Storitve tarif Active ali Flex lahko uporabljajo brez vezave ter kadarkoli glede na svoje potrebe in uporabniške navade uredijo brezplačno menjavo teh tarif. Predvsem pa lahko bolj brezskrbno uživajo v naelektreni vožnji, saj jih na poti obdaja več kot 231.000 polnilnic.

Enostavna, pregledna in transparentna ponudba tarif s privlačnimi cenami ponuja pravo rešitev tako za pogoste kot tudi občasne uporabnike javne polnilne infrastrukture. Tarifa Flex je primerna za občasne uporabnike, saj ne vsebuje mesečne naročnine, cene polnjenja pa se razlikujejo med ponudniki in tipi polnilnic. S tarifo Active pa uporabniki polnijo po privlačnih fiksnih cenah. Kupci novih električnih in elektrificiranih vozil BMW in MINI do konca leta 2021 prejmejo posebno ugodnost, in sicer bodo lahko storitve polnjenja s tarifo Active uporabljali eno leto brez stroškov mesečne naročnine. Novi lastniki BMW iX3, BMW iX in BMW i4 pa prejmejo še dodatno ugodnost, in sicer lahko uporabljajo paket IONITY Plus za obdobje enega leta brez stroškov mesečne naročnine.