ELEGANTEN NAČIN ZAŠČITE SEBE IN DRUGIH

Leta 2018 se je rodila ideja, ob kateri sta ustanovitelja kot podjetnika želela zagnati znamko, ki bi pripomogla k boljšim spremembam. Spoznala sta, da je negovalna industrija odličen način, da lahko s svojim sporočilom dosežemo številne potrošnike, saj verjamemo, da so v večini vsi uporabniki in del te ogromne panoge. Pred HAAN-om sta delovala v modni industriji, od koder sta črpala inspiracijo za oblikovanje in dizajn, za poznavanje sistema delovanja trgovin ter skrb za stranke. Pri HAAN-u resnično verjamejo, da bi moralo danes vsako podjetje pozitivno vplivati na našo družbo. Verjamejo, da je HAAN podjetje, ki deluje v tej smeri in tako ostaja ta želja gonila sila te znamke.

Haan je del nove generacije podjetij, ki želijo zgraditi boljšo prihodnost planeta in človeštva. To pomeni drugačen pristop do zasnove podjetja: biti del igre in rešitve. HAAN je zasnovan kot podjetje z globokim občutkom za družbeno zavezanost, ki svojo dejavnost osredotoča na zavedanje in izkoreninjenje vodne krize. Dandanes omenjena kriza prizadene 40% svetovnega prebivalstva, kar je zaskrbljujoča številka, ki naj bi se po nekaterih raziskavah povečala sorazmerno s povečanjem temperatur.

Najpomembnejša prednost vseh HAAN izdelkov je to, da se z nakupom vsakega produkta prispeva k odpravljanju vodne krize in tako pretvori kupce v ljudi, ki ustvarjajo dostop do pitne vode ( angl. #watercreators).

Več informacij o znamki ter izdelku lahko najdete na KLIK.