DUNAJSKA PALAČA CARL LUDWIG TRAJNOSTNO

Natančne linije in dodelana obdelava materiala naredijo vsak kos kot dolgotrajno modno izjavo. Izbrani proizvajalci in trgovski partnerji ter poštena obravnava okoljske problematike dopolnjujejo premišljeno filozofijo korporacije.

Znamka Weber + Weber je na voljo v več kot 160 izbranih trgovinah z več blagovnimi znamkami v Nemčiji, Avstriji, Švici in Italiji. Weber + Weber Sartoria znamka trajnostne mode iz Avstrije. Nekaterim že znana, drugim bolj varovana skrivnost sosednje dežele. Ustanovitelja znamke sta se tiho in skrivnostno v letu 2020 preselila v nov atelje ali bolje rečeno v novo Sartorio, v dunajski palači Carl Ludwig.

Aktualna kolekcija pomlad–poletje temelji na brezčasnem slogu, ki ga znamka Weber + Weber prenaša tu in zdaj v svojo kulturo krojenja. Inovativne tkanine, kot je v hiši razvita kuhana volna, na novo opredelijo faktor udobja. Ena od ikon izdelkov je suknjič za potovanja iz kuhane merino volne, ki se nosi tako udobno kot pulover.

CHRISTIAN & MANUEL WEBER

Nenehna evolucija opredeljuje kolekcijo pomlad–poletje 2021. Materiali, kot so vintage freska, pridih poletne volnene tkanine z matirano površino, so značilni za kolekcijo Weber + Weber. Pri damah se znamka opira na utišano barvno paleto, ki je v nasprotju z močnimi odtenki, kot so azurno modra, sončno rumena in rožnata. Če želite oblačila kakovostne izdelave in proizvedene v nam bližnji Avstriji, potem je ta dvojec krojačev še kako prava izbira. Mi smo nad njima navdušeni in že komaj čakamo na obisk novega ateljeja.

Več informacij o znamki in izdelkih lahko najdete na: KLIK.