DS AUTOMOBILES PROMOVIRA FRANCOSKO ZNANJE NA VSEH PODROČJIH

Gastronomija je za DS Automobiles izrazno sredstvo, podobno kot sta kultura in moda simbola francoskega načina življenja – od svoje ustanovitve namreč DS Automobiles raziskuje različne kulinarične teme in ohranja oporo v gastronomiji, s čimer še naprej privablja poznavalce in organizira številna izjemna kulinarična doživetja prek programa ONLY YOU PRIVILEGE.

  

Ambasador gastronomije DS Automobiles je Julien Dumas.

Od leta 2010 je UNESCO francosko gurmansko kosilo priznal kot nesnovno kulturno dediščino. Užitek okusa, harmonija med človekom in darovi narave, premišljen izbor jedi iz množice receptov, odlični izdelki, katerih okusi se prepletajo, kombiniranje jedi in vin, postavitev mize in edinstvena govorica telesa med degustacijo so priznane kot neverjetno strokovno znanje, načini komuniciranja in sredstva za vzbujanje čustev.

Julien Dumas bo zatorej odslej zastopal DS Automobiles kot njihov ambasador kulinarike v luči posvečanja vsem elementom francoske izjemnosti. Julien Dumas, kuhar z Michelinovo zvezdico v restavraciji Bellefeuille v hotelu Saint James Paris, je specializiran za sezonsko kuhinjo, ki je posvečena naravnemu svetu. Prednost daje pristnosti obrtniških kmetij in ribištva z zagotavljanjem zelo kakovostnega okusa in hranilnih vrednosti. Strasten je glede svojih vezi s svojimi dobavitelji, vrtnarji, prodajalci rib in rejci. Ta srečanja, njegova potovanja in oceanske ribe, školjke, morske alge in trave na plaži navdihujejo Juliena Dumasa. Ta kulinaričen pobeg je skladen z zelenim pristopom k kuhanju.

Julien poleg tega, da je ambasador znamke, vozi tudi novi priključni hibrid DS 7 E-TENSE, ki ponuja doseg do 65 kilometrov (cikel WLTP) in lahko deluje v načinu brez emisij. Novi DS 7 E-TENSE je po zaslugi svoje tehnologije, izbora materialov in lepote krasno vabilo v francosko umetnost potovanja. Je idealen spremljevalec za odkrivanje novih konceptov in povezovanje s proizvajalci, ki želijo razviti visokokakovostne izdelke.

“Resnično cenim pristop DS Automobiles, tako v smislu ljubezni do francoskega strokovnega znanja kot do razvoja tehnologije, ki je del energetskega prehoda. Če te vrednote prenesem na svoje področje, so to stebri moje kuhinje, ki si jih želim: sezonsko in blizu okolju. Tako kot DS Automobiles tudi jaz tesno sodelujem z obrtniki. Gojim svoj vrt in sem zelo povezan z morjem. V svojem meniju in njegovih naslovih pripovedujem zgodbo svojih potovanj med mestom in morjem. Ta potovanja so vedno nova izkušnja, ki jo rad delim.” – Julien Dumas, ambasador gastronomije DS Automobiles

Julien Dumas bo kot kulinarični ambasador sodeloval pri svežih doživetjih, povezanih z Umetnostjo potovanja. Kuhar bo v prihodnjih mesecih predstavil svoje vesolje tako, da bo prikazal vrhunski savoir-faire tako DS Automobiles kot svoje kuhinje. Julien Dumas se je pridružil Jean-Éricu Vergnu, dvakratnemu prvaku Formule E in članu ekipe DS PENSKE Formula E Team, v vlogi ambasadorja DS Automobiles.