DRŽATI SKUPAJ JE NAJBOLJ PREVERJEN RECEPT

New Balance je predstavil svoj najsodobnejši objekt The TRACK at New Balance, ki želi še bolj premostiti vrzel med športom, kulturo in inovacijami. V Bostonu v Massachusettsu je slavnostna otvoritev večšportnega objekta gostila vrsto glasbenikov, igralcev, športnikov in drugih znanih osebnosti.

  

Dogodek, ki ga je vodila igralka v seriji Euphoria in ambasadorka znamke New-Balance Storm Reid, je predstavljal širšo dobrodošlico večdimenzionalnosti kulture. Po uvodni preddstavitvi s strani Reidove in predsednika in izvršnega direktorja New Balance Joeja Prestona je sledila modna revija, ki je predstavila prihajajoči razvoj oblačil New Balance. Videzi so združevali mešanico športnih oblačil in krojenih oblek s kosi, kot so obleke sproščenega kroja, sodobni plašči, prevelike jopice, jakne, tehnične kargo hlače, trenirke in drugo. Kolekcijska oblačila v osnovnih barvah bež, skrilasto sivi in rjavi, so poživitev prejela z odtenki mandarine, zelenega bora, zelene limete in sodobnimi kariranimi vzorci. Predstavitev je zaokrožila vrsta superg New Balance.

Za dodaten dvig vzdužja je poskrbel poseben nastop ambasadorja blagovne znamke Jacka Harlowa. Ob spremljavi DJ-ja je Harlow predstavil mešanico skladb, ki so vključevale njegovo novo pesem »First Class«, »Nail Tech«, »Route 66«, »Industry Baby« avtorja Lil Nas X-a, ki vključuje Harlowa in še številne druge.

Z novim objektom New Balance ima športni velikan načrte za nadaljnji razvoj atletske scene. Objekt ima notranjo stezo z dvojnim terenom, igrišča za košarko, nogomet in odbojko, laboratorij za športne raziskave, približno 4600 kvadratnih metrov veliko koncertno prizorišče in pivnico. Poleg večnamenske steze ostaja laboratorij za športne raziskave vrhunec objekta, saj lahko ekipa New Balance sodeluje z vrhunskimi športniki in posodablja zmogljivost v realnem času zaradi vrste opreme svetovnega razreda. Orodja vključujejo opremo za 360-stopinjski zajem gibanja ter visokotehnološko slikanje, plošče, ki merijo depresijo stopala, hiperbarično komoro in druge.

“Pred petdesetimi leti je Jim Davis kupil New Balance in skupaj z Anne sta vodila izjemno rast naše blagovne znamke do vloge globalnega atletskega ggiganta, kakršen smo danes, hkrati pa še vedno ohranjamo svojo edinstveno kulturo podjetja,” je dejal Joe Preston. “Jim je imel tudi drzno vizijo, da popolnoma spremeni območje okoli našega globalnega sedeža v Bostonu v živahno športno središče svetovnega razreda za športnike in ljubitelje, vključno z današnjim prvencem The TRACK.”

Nedvomno je The TRACK at New Balance pripravljen razširiti domet atletskih inovacij in kulture v Bostonu in v tujini. Oglejte si zgornjo galerijo, kjer si lahko ogledate predstavitveni dogodek.