DOBRODOŠLI V SVET ŽIVLJENSKEGA SLOGA CUPRA

Proizvajalec kolesarskih oblačil in dodatkov Gobik je v sodelovanju z večno razvijajočo se avtomobilsko znamko CUPRA predstavil novo profesionalno kolesarsko opremo. Dva najbolj ikonična izdelka blagovne znamke – kolesarski dres in par hlač, ki sta ekskluzivna za Gobikovo linijo – sta bila prenovljena kot nova kosa in zasnovana tako, da zagotavljata maksimalno zmogljivost, hkrati pa ohranjata eleganten in atletski videz.

  

Partnerstvo je del nove pogodbe o sodelovanju med blagovno znamko Gobik in CUPRA, ki obe podjetji zavezuje k prikazovanju skupnih vrednot, vključno s športnostjo, zmogljivostjo in dizajnom. Etos podjetja Gobik, čigar oblačila odlikujejo gladke linije in žive barve, z določeno močjo in individualnostjo, se torej lepo ujema z identiteto znamke CUPRA.

Antonino Labate, direktor strategije, poslovnega razvoja in operacij pri CUPRA, je komentiral najnovejše sodelovanje avtomobilske znamke na področju življenjskega sloga: “Zmožnost Gobika, da s svojimi oblačili ujame čustva, se odlično ujema s CUPRO. Pri CUPRI sta dizajn in zmogljivost ključnega pomena za naše avtomobile in blagovno znamko, zato smo bili pri sodelovanju samozavestni, da bomo naše ideale uresničili. Vemo, kako ustvariti čustvena doživetja, kot tudi naši partnerji pri Gobiku.”

Kratke hlače z narammicami Revolution, ekskluziven, še nikoli viden kos, ki so na voljo v elegantni barvi po navdihu CUPRA, in majica s kratkimi rokavi CX Blend, sta prva rezultata tega sodelovanja in dodajata dve novi ikoni že tako izjemni Gobikovi zbirki. Tehnično gledano so kratke hlače Revolution narejene za najboljšo zmogljivost na dolgih vožnjah, pri čemer dajejo prednost lastnostim, kot so kompresija, udobje in lahkotnost, medtem ko je majica s kratkimi rokavi CX Blend lahko in zračno oblačilo z idealnim prileganjem in podaljšano dolžino.

S tem se je Gobik pridružil znamkam Wilson, L.G.R, Marset in Mikakus v hitro rastočem svetu življenskega sloga CUPRA.