DOBRODOŠLI V PRIHODNOSTI

Pripravite se na inovativno novost, ki bo poenostavila in skrajšala rituale čiščenja – z brezžičnim mokrim in suhim sesalnikom 3-v-1 Philips AquaTrio v vaš dom prihaja trojček naprednih naprav za brezhibno čista tla in dom. Z močjo inovativne tehnologije Philips AquaTrio omogoča suho sesanje, mokro pomivanje in samodejno čiščenje aparata, pri svojem delu pa odstrani kar 99,9 % bakterij. Dobrodošli v prihodnosti.

  

Enostavnejše in krajše rutine čiščenja

V svojem domu se vsi radi dobro počutimo, kar vključuje tudi redno čiščenje, časa za to pa nam ob hitrem tempu življenja rado primanjkuje. Pa koliko priprav. Iz omare je treba vzeti sesalnik, razplesti cev, pripraviti različne nastavke, pa vedro vode in močo za pomivanje tal. Že zveni utrujajoče, kajne? K sreči lahko zamudne rituale čiščenja odslej odmislite. Pri Philipsu vam želijo prihraniti čas in polepšati počutje v čistem domu, zato so ustvarili brezžični mokri in suhi sesalnik 3-v-1 Philips AquaTrio serije 9000. Inovativni sesalnik vključuje možnosti za sesanje in pomivanje tal naenkrat, za zgolj suho sesanje brez vode in za ročno sesanje – vse v eni sami sodobni napravi, ki rituale čiščenja skrajša in naredi čiščenje bolj učinkovito. Vi pa lahko le še uživate v občutku čistega doma ter se posvetite sebi, svoji družini ali obiskom.

Nič več premikanja težkih veder

Marsikdo ni ljubitelj pomivanja tal, saj je treba vodo v vedru nenehno menjavati in ožemati močo. Zahvaljujoč sistemu Aqua Diffusion SystemTM ima novi inovativni Philips AquaTrio sesalnik možnost hkratnega sesanja in mokrega pomivanja z dvojno močjo, ki zagotavlja stalen pretok čiste vode. Ta se iz ločene posode sprosti na tla, dve hitri krtački s patentirano tehnologijo Power Brush pa jo nemudoma znova zajameta, skupaj s prahom, umazanijo in bakterijami. Sistem Aqua Diffusion™ omogoča ločeno tehnologijo zbiranja čiste in umazane vode, tako so tla vedno očiščena samo s čisto vodo. Dodatno vam bo v pomoč ročni sesalnik, ki zlahka opravi z drobci na oblazinjenih površinah, na policah, v avtomobilu ali z drugimi manjšimi površinami.

Henk Siebren de Jong, Philips, direktor sektorja za gospodinjske aparate:

»Čeprav imamo večinoma raje čistejši dom, obstajajo prijetnejše stvari, za katere lahko porabimo svoj čas. Pri Philipsu prisluhnemo potrošnikom in razvijamo pomembne inovacije, ki nam olajšajo življenje. Brezžični mokri in suhi sesalnik 3-v-1 Philips AquaTrio ponuja najpopolnejšo higiensko in hitro rešitev za čiščenje vseh vrst tal. Po letih razvoja tega inovativnega izdelka sem navdušen, da bo ta inovacija naposled dosegljiva potrošnikom po svetu in jim omogočila hitro in učinkovito čiščenje doma.”

En sam napreden sistem s tremi učinkovitimi možnostmi čiščenja

  1. S sesanjem in pomivanje tal očistite tla z eno samo potezo. Edinstvena šoba AquaSpin™ namreč posesa in mokro očisti tla ter hkrati odstrani prah, umazanijo, madeže, razlite tekočine in 99,9% bakterij.
  2. Napreden vakuumski sesalnik za suho sesanje zajame do 98 % prahu in umazanije z vsakim potegom na vseh trdih in mehkih tleh, kot so preproge.
  3. S snemljivim ročnim sesalnikom pa boste z lahkoto očistili oblazinjene površine, police, površine miz in celo očistili avtomobil.

Nič polnjenja med čiščenjem

Brezžični mokri in suhi sesalnik 3-v-1 Philips AquaTrio vas bo navdušil tudi s svojo spretnostjo, naprednostjo in dolgotrajnim časom delovanja. Zlahka namreč vijuga po vseh vrstah tal in pod nizkim pohištvom ter izboljša vidnost prahu z LED lučjo na sprednji strani nastavka. Na digitalnem pametnem zaslonu prikazuje vse potrebne informacije, kot je na primer napolnjenost baterije, način čiščenja, prilagajanja ravni vlažnosti in pomoč pri postopkih čiščenja. Med čiščenjem vam sesalnika ne bo treba polniti, saj zmogljiva baterija deluje do 45 minut v kosu pri običajnem sesanju ali do 90 minut z dodatno baterijo (1) , ki je naprodaj ločeno. Aparat pa se po koncu čiščenja s programom AUTOCLEAN samodejno očisti (aparat in ščetke Power Brush) v zgolj štirih minutah.In pripravljen je na nov izziv!

Vi pa ste pravkar pridobili ure in ure časa za vaša najljubša doživetja v brezhibno čistem domu.