DOBRODOŠEL V DRUŽINI BREITLING, GIANNIS!

Dvakratni najkoristnejši igralec, udeleženec tekme vseh zvezd in NBA prvak je postal najnovejši obraz blagovne znamke luksuznih ur Breitling.

  

Giannis Antetokounmpo je v devetih letih, odkar se je pridružil ligi NBA, dosegel skoraj vse dosegljive mejnike, vključno z nazivom najbolj izboljšanega igralca (MIP), najkoristnejšega igralca (MVP, dvakrat), najboljšega branilca lige in MVP-ja finala. Leta 2021 je svojo ekipo Milwaukee Bucks popeljal tudi do naslova, na katerega so čakali 50 let. Danes, devet let po skromnih začetkih, so pri Breitlingu oznanili, da bo košarkarski superzvezdnik postal najnovejši član ekipe, ki na svetovnem tržišču predstavlja znamko.

“Giannisova volja, predanost, neomajna vizija in želja po vračanju družbi so navdih,” je dejal izvršni direktor Breitling Georges Kern. “Poleg tega je eden najbolj kul, najbolj prizemljenih fantov, ki jih boste srečali. Ko medse sprejmemo novega člana ekipe, to ni samo zato, ker so najboljši v tem, kar počnejo, ampak zato, ker v vse, kar počnejo, vnesejo značaj in integriteto.”

Antetokounmpo se je sicer rodil staršem Nigerijcem v Atenah v Grčiji. Čeprav je odraščal ob številnih izzivih, sta njegova strast do košarke in neusmiljena želja po uspehu presegla te ovire. Skočil je skozi grško mladinsko ligo in še kot najstnik okusil slast lige NBA. Danes je te izkušnje povezal v poln krog. Antetokounmpo in njegovi bratje vodijo košarkarsko akademijo v Atenah, ki otrokom iz prikrajšanih okolij pomaga pri vključevanju v igro in s tem grajenje samozavesti in življenjskih veščin za vse, kar si želijo.

Antetokounmpo se je sicer v vlogi ambasadorja pridružil številnim slavnim osebnostim, vključno z Bradom Pittom, Charlize Theron, Misty Copeland, Kelly Slater in Adamom Driverjem. Vsak posameznik v družini po osebnosti in slogu predstavlja Breitlingov klasičen, vključujoč in trajnosten pristop k razkošju, hkrati pa v delo z blagovno znamko vnaša svoj dinamičen značaj.